Rond de Toss presenteert nostalgische Helmond Sport-kalender

Gepubliceerd op: 12 november 2020 13:06
Gewijzigd op: 12 november 2020 11:19

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: Nu het voetbal voor het publiek op apegapen ligt, is terugblikken op betere tijden des te fijner. Daarom dat Rond de Toss een nostalgische Helmond Sport-kalender presenteert, die vanaf vandaag is te bestellen. Het wordt hét Helmondse cadeau voor de feestdagen.

Rond de Toss is de moderne opvolger van Rondom de Toss, het vermaarde wedstrijdboekje van Helmond Sport. Een initiatief van een groep supporters om meer reuring te creëren en tevens een financiële bijdrage te leveren aan de club. Dat moet gebeuren door middel van advertentieverkoop, en voor de eerste edities verliep die verkoop meer dan prima. Maar toen werd landelijk besloten om geen publiek meer in stadions toe te laten. Sindsdien wachten adverteerders even af, iets waar de organisatie achter Rond de Toss alle begrip voor heeft.

De coronapandemie is een gegeven, maar dat is voor Rond de Toss geen reden om bij de pakken neer te zitten. Daarom keek de organisatie naar mogelijke alternatieve inkomstenbronnen, om zo toch die beoogde 20.000 euro voor de club binnen te kunnen halen. Zo ontstond het idee voor een nostalgische Helmond Sport-kalender, met daarin legendarische actiefoto’s uit vroegere tijden. Met dank aan DCI Media, die zijn foto’s hiervoor belangeloos beschikbaar heeft gesteld.
Een mooie herinnering aan de gouden jaren van Helmond Sport, en daarmee een prachtig geschenk voor opa’s en oma’s, vaders en moeders en andere geliefden. Hét Helmondse cadeau voor de feestdagen.

De kalender wordt op A2-formaat gedrukt. Kosten bedragen in de voorverkoop 15 euro per stuk (10 exemplaren voor 125 euro) en als uiteindelijke vaste prijs 19,67 euro per stuk. De kalender is vanaf nu per mail te bestellen via info@ronddetoss.nl, onder vermelding van de contactgegevens en het gewenste aantal exemplaren.

F Tegendraads Vormgeving


Dit nieuwsbericht is 250 keer bekeken

X
X