Rode neuzebal

Gepubliceerd op: 30 januari 2020 13:24
Gewijzigd op: 28 januari 2020 12:26

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Brouwhuis, Voorpagina

Brouwhuis: Zondagmiddag 16 februari staat het Rode neuzenbal op ons programma. De Spekzullekes organiseren het Rode Neuzenbal, speciaal voor kinderen van groep één tot en met zeven. Deze middag begint om 14:00 uur en duurt tot 16:30 uur, uiteraard bij Zaal Vissers, Peeleik 2 in Brouwhuis.

Op deze speciale middag hebben alleen de kinderen toegang tot de zaal, waar zij er samen met onze Prins, de raad van 11 en de leden van De Spekzullekes een fantastisch carnavalsfeest gaan vieren. Op deze middag zorgt een echte DJ voor de muziek, treden de Dansgardes op en zijn clowns “Spekkie & Zullie” erbij. De Prins zal een prijs uitreiken aan degene die volgens hem het mooiste carnavalskostuum aan heeft. Daarnaast zijn er diverse spelletjes, is er chips en limonade en krijgen ze op het einde een leuke verrassing mee naar huis.

Natuurlijk is er ook aan de ouders, opa’s en oma’s gedacht. In het cafégedeelte van Zaal Vissers hangt een groot Tv-scherm zodat er “live” meegekeken kan worden.

Kaarten voor deze middag kosten drie euro per stuk en zijn verkrijgbaar bij Olaf & Christel (Rijpelberg), De Smuller (Dierdonk), Kado to Go (Brouwhuis), De zoete inval (Wethouder Ebbenlaan 170) en bij Zalencentrum Vissers.


Dit nieuwsbericht is 79 keer bekeken

X
X