Rock ‘n Roll nieuwjaarsparty

Gepubliceerd op: 3 januari 2020 12:28
Gewijzigd op: 2 januari 2020 12:40

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: Na hun succesvolle optredens in 2018 en 2019 geven The Rocking Navigators wederom een spetterende nieuwjaarsparty in het TOV-gebouw. De band neemt u graag mee naar de nostalgische tijd van de jaren 50 en 60 en speelt hits van onder andere Jerry Lewis, Elvis Presley, The Mavericks,  Shaking Stevens, Chuck Berry, Bill Haley, Cliff Richard, Buddy Holly, Fats Domino, Rolling Stones, The Shadows, The Beatles, Johnny Cash en vele anderen; en dat alles met de sound van toen.

De vijf ‘ouwe’ rockers van deze topband hebben opgetreden met internationale sterren, zoals The Blue Diamonds, The Tielman Brothers (Andy Tielman), Desperado en de Amerikaanse band The Hot Jumpers.

Inmiddels staat de band hoog genoteerd in het rock- en roll circuit van de lage landen. The Rocking Navigators zijn overal graag geziene gasten op zowel de kleinere podia als op de grote sixties- en rock ’n roll-festivals in binnen- en buitenland. De formatie is ook niet onopgemerkt gebleven bij Elvis Matters, één van de grootste Elvis fanclubs van Europa. Ook de rock ’n roll dansscholen in Nederland, België en Duitsland zijn zeer gecharmeerd van deze swingende rockers.

Op de vette klanken van The Rocking Navigators is het schier onmogelijk om stil te blijven staan. Meteen vanaf de aftrap spatten de vonken ervan af. Onder de grote schare trouwe fans bevinden zich dan ook vele enthousiaste rock ’n rolldansers, vaak uitgedost in kleurrijke outfit. De tijden van de jukeboxen, petticoats en Elviskuiven herleven en velen zullen aan het gevoel en de sfeer uit hun jeugd niet ontsnappen.

Het optreden van The Rocking Navigators is een spetterend feest, zeker nu Jef Marinus met z’n sublieme spel op de steelgitaar de band komt versterken. Hij is regelmatig te gast in Nashville en toert met grote namen over de hele wereld. De show wordt compleet gemaakt door zangeres Diane die een aantal nummers van Wanda Jackson en Brenda Lee zal vertolken. Kortom een avond vol ambiance.

Het adres van het TOV gebouw is Azalealaan 40. Aanvang 20.30 uur; zaal open om 19.30 uur. De entree is € 5,-. Let’s go back to the crazy, shakin’ boppin’ rockin’, days of the fifties en sixties en be there!


Dit nieuwsbericht is 184 keer bekeken

X
X