Rimboband Kerstconcert samen met mannenkoor Lambardi

Gepubliceerd op: 7 december 2018 14:15
Gewijzigd op: 7 december 2018 14:04

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Centrum: In de Lambertuskerk aan de Helmondse Kerkstraat vindt op zaterdag 15 december het traditionele tweejaarlijkse kerstconcert plaats van de Rimboband o.l.v. José van Bommel en mannenkoor Lambardi o.l.v. Nadia Loenders. Het gezamenlijke optreden begint om 15.30 uur en de toegang is gratis.
Voor de Rimboband is dit concert een opmaat naar het 40-jarig jubileum in 2019 waarin tal van concerten en activiteiten gaan plaatsvinden. De Rimboband , een streekorkest voor mensen met een verstandelijk beperking, is opgericht in 1979 . Gestart met een groep van 15 personen, uitgegroeid naar een orkest met 60 muzikanten, verdeeld over meerdere instrumentengroepen.
De kerstconcerten zijn voor de Rimboband maar ook voor Lambardi telkens weer een van de hoogtepunten waar de leden naar uitkijken. Dit jaar verlenen, sopranen Nadia Loenders en Jette Eijsink, en pianist René van de Laar hun medewerking. De presentatie is in handen van Jeanne Zuidervaart.
Beide gezelschappen brengen bekende kerstliederen te gehore. Ook is er ruimte voor samenzang met de aanwezige bezoekers.

Dit nieuwsbericht is 244 keer bekeken

Verder in het nieuws

Hieronder een recent overzicht van alle belangrijke en relevante nieuwsberichten.

X
X