Rijpelberg, wijk met kansen!

Gepubliceerd op: 31 maart 2023 12:41

Nieuwsbericht door: Wendy Lodewijk
Gepubliceerd in: Rijpelberg, Voorpagina

RIJPELBERG | De Belangengroep Rijpelberg organiseert op donderdag 6 april om 19.30 uur een informatieavond voor alle wijkbewoners in wijkhuis de Brem. Een avond voor en door de bewoners van de wijk Rijpelberg. Van ‘Rijpelberg, de vergeten wijk’ naar ‘Rijpelberg, wijk met kansen!’

Media-aandacht

In oktober 2022 heeft de BGR op verschillende manieren aandacht gevraagd voor ‘de vergeten wijk Rijpelberg’: in de gemeenteraad, in dag- en weekbladen en op nationale TV. Sindsdien staat onze wijk eindelijk (weer) op de politieke agenda van de gemeente Helmond. Dit heeft al geleid tot gesprekken met diverse wethouders, een bezoek van burgemeester & wethouders aan de wijk, etc. 

Hoe de kansen te benutten?

Nu wij de aandacht hebben, willen wij ook graag de beschikbare kansen grijpen maar dat kan niet zonder uw inbreng. De Belangengroep Rijpelberg wil dan ook graag van u weten wat er verbeterd moet en kan worden. Daarom organiseren wij deze avond: we willen van de bewoners horen wat er in de wijk verbeterd kan worden. 

Nu is het uw kans!

Velen van u voelen zich niet gehoord. Nu heeft u de kans om uw mening of ideeën te geven over hoe wij SAMEN de leefbaarheid in de wijk Rijpelberg kunnen verbeteren. 

Laat uw mening dus horen!

Deel uw ideeën en wensen met ons en met andere wijkbewoners over onder andere de volgende onderwerpen (stuk voor stuk kansen in onze wijk): een hart voor de wijk, veiligheid, meer nieuwbouw sociaal beleid, vergroting van de kwaliteit van de leefbaarheid, diversiteit, communicatie, N279 & N270, wateroverlast, Rijpelberg, de groenste wijk! Wij zien u graag op donderdagavond 6 april vanaf 19.00 uur in wijkhuis de Brem, Rijpelplein 1. De gratis koffie en thee staan klaar! 

Het bestuur van Belangen Groep Rijpelberg

www.rijpelberg.nl

www.facebook.com/wijkraadrijpelberg 


Dit nieuwsbericht is 230 keer bekeken