Rijpelberg Live 2022 tijdens de Kennedymars

Gepubliceerd op: 29 juni 2022 14:14

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

RIJPELBERG Het is weer zover! In de nacht van zaterdag 2 juli op zondag 3 juli 2022 aanstaande trekt de Kennedymars weer door onze mooie groene wijk Rijpelberg. Reden voor de organisatoren van Rijpelberg Live om ook dit jaar weer in actie te komen. Al maanden is het team drukdoende om er zaterdagavond 2 juli weer een groots gratis toegankelijk feest van te maken. Nog grootser dan de vorige 2 edities.

Om 20:00 uur starten we met DJ Juri uit onze eigen wijk. Rond 20:30 uur gaan we los met de coverband ‘Emptyfield’. Hierna zal DJ Ricardo Moreno het publiek verder weten op te zwepen met eigentijdse sounds voor zowel jong als oud. Maar ook liefhebbers van het Nederlandse genre komen met feestartiest Arjon Oostrom gegarandeerd niets te kort. Kortom, een gratis toegankelijk feest met een programma voor en door iedereen uit de wijk Rijpelberg en daarbuiten.Rijpelberg Live vindt plaats op het Wederhof/Frieslandpad.

Voor de feestgangers wordt goed gezorgd. Er is volop eten en drank te verkrijgen (pinnen mogelijk) op het feestterrein. De kinderen kunnen tot 00.00 uur gratis terecht in de speeltuin Rijpelroets. Dit alles in afwachting van de duizenden wandelaars die allen het feestterrein passeren. Deze worden opgevangen, om nieuwe energie en motivatie op te doen, bij het verzorgingspunt van de Kennedymars-organisator Joek.

Het meenemen van eigen drank in glas of blik is niet toegestaan bij Rijpelberg-Live 2022. Dit heeft vooral met de veiligheid te maken. Maar ook met het feit dat het een gratis evenement is, voor en door de bewoners. Dus zijn de organisatoren afhankelijk van de opbrengst van de verkoop van consumpties.


Dit nieuwsbericht is 810 keer bekeken

X
X