Reünie voor alle oud-leerlingen van basisschool Silvester-Bernadette

Gepubliceerd op: 9 juni 2018 9:00
Gewijzigd op: 7 juni 2018 16:31

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: De Silvester-Bernadette bestaat komend schooljaar alweer 65 jaar en dat briljanten jubileum laat de school niet ongemerkt voorbij gaan.
Inmiddels is er een commissie van vrijwilligers opgestaan om een reünie te organiseren. Deze wordt georganiseerd voor alle oud-leerlingen en oud-collega’s van de “skônste school van Hellemond”.

Op zaterdag 17 november organiseert basisschool Silvester-Bernadette een reünie van 15.00 uur tot 20.00 uur in de Cacaofabriek Helmond. Ben je benieuwd hoe het met je oud klasgenoten gaat? dan is dit de uitgelezen kans om elkaar weer eens te begroeten en te ontmoeten! Gezellig bijkletsen met elkaar onder het genot van een hapje en een drankje. Dat wil je toch niet missen?

Aanmelden kan via www.reunie2018silvester-bernadette.nl kosten zijn €10,00 p.p. Daarvoor ontvang je een ticket, koffie of thee 1 consumptiemunt en lekkere hapjes. Ook de garderobe is inbegrepen. Wees er snel bij want vol is vol! Voor vragen over de reünie kunt u altijd mailen naar reunie-silvester-bernadette@outlook.com .

Dit nieuwsbericht is 307 keer bekeken

X
X