Reünie ‘t Houts Portje

Gepubliceerd op: 10 oktober 2019 12:29
Gewijzigd op: 10 oktober 2019 12:31

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

Mierlo-Hout: Een groep enthousiastelingen en oud-bezoekers hebben het plan opgepakt om een grote reünie te organiseren. De DJ’s van vroeger, o.a. Ger Verleisdonk, Wim Faassen, Eddy Bell en Frank Aarts, zullen de disco weer laten klinken zoals vanouds. De presentatie is in handen van Ad Schepers.

In 1975 opende in Mierlo-Hout de eerste discotheek, het Houts Portje haar deuren. Deze uitgaansgelegenheid bleek in schot in de roos te zijn. De uitbaters Gerard, Klaus en Frits Ketelaars hadden het juiste recept ontdekt om er een discotheek van te maken, wat veel publiek trok uit Mierlo-Hout en Helmond. Ook mensen van buiten Helmond wisten de weg te vinden naar het Portje wat voor die tijd uniek genoemd mocht worden.

De gezelligheid en sfeer in die tijd was namelijk te danken aan de perfecte muziek die werd afgestemd op het publiek, of het nu jong of oud was. Hiervoor werden dan ook dj’s aangetrokken die deze sfeer goed aanvoelden. Ook de inrichting had veel invloed, die heel sfeervol te noemen was. Het is ook niet voor niets, als je nu mensen aanspreekt over die tijd er met veel plezier aan teruggedacht word met de nodige anekdotes. Dit gaf initiatiefnemer Ger Verleisdonk het besluit om deze unieke tijd te doen herleven. Middels een grote reünie die gehouden gaat worden bij Zaal De Koning in Mierlo-Hout. Op de reünie is iedereen welkom die het Portje een warm hart toedraagt.

Dus: zondag 24 november vanaf 15.00 uur in Zaal de Koning op de Mierloseweg 301. Entree is 10 euro (incl. 4 consumptie bonnen). Kaarten contant te verkrijgen bij Tweede Zit en Zo en Zaal de Koning.

Kijk ook op Facebook.
Kom jij ook? Graag tot ziens.

Foto; Bert Meulendijks


Dit nieuwsbericht is 814 keer bekeken

X
X