Reis mee naar een droomwereld vol liefde en geluk

Gepubliceerd op: 13 december 2019 15:45

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Voorpagina,

Helmond: Is het een sport, is het dans, of is het theater? Het is dat alles verpakt in een wervelende kerstshow bij RV Olympia in Mierlo! Een show waarbij ook veel Helmondse rijdsters te zien zijn, uit alle delen van de stad.

De rolschaatssters nemen u dit jaar weer mee naar een droomwereld. Een droom die voor de een bestaat uit mooie ontroerende muziek en voor de ander uit bijzondere lichtjes die een wonderlijk decor omlijsten. Of dat nu het flitsende Times Square is of die speciale open plek in het bos waar de vuurvliegjes hun dans opvoeren. 

Er is veel creativiteit en uithoudingsvermogen voor nodig om de choreografieën onder de knie te krijgen. Eindeloos worden de moeilijke figuren en sprongen geoefend en we kunnen wel stellen dat rolschaatsen niet voor watjes is. De indrukwekkende kostuums met veel glitters zijn een lust voor het oog en zullen de toeschouwers ook dit jaar weer op een waar spektakel trakteren.

In de kerstshow van 2019 gaat Rolschaatsvereniging Olympia op zoek naar wat dat ene speciale ‘je ne sais quoi’ gevoel waar je misschien niet precies de vinger op kunt leggen maar wat wel het verschil maakt. Licht, liefde, wijsheid, muziek, girlpower en het ritme van leven: aan u om te ontdekken waar het om draait in elke dans.

Iedereen is welkom, de kerstshow van rolschaatsvereniging Olympia is echt een geweldig uitje voor iedereen. Of u nu een trouwe bezoeker of een ouder bent van een van de nieuwe leden. Maar natuurlijk ook als u een lokale vereniging die sport en cultuur samenbrengt voor de jeugd een warm hart toedraagt of gewoon nieuwsgierig bent. Hoe kun je beter de kerstperiode inluiden dan met een verrassende kerstshow op rolschaatsen? Een leuker begin van de mooiste tijd van het jaar is er niet!

Praktische informatie

De show vindt plaats op zaterdag 21 december om 19.30 uur en zondag 22 december om 12.00 uur en 16.00 uur in Sporthal de Weijer, Heer van Scherpenzeelweg 22 te Mierlo.

Kaartjes kunnen op verschillende manieren verkregen worden:

-     Via de website www.rvolympia.nl.
-     Via het e-mailadres kerstshow@rvolympia.nl. Geef duidelijk aan wanneer en op welke tijd je wilt komen, met hoeveel personen en of het gaat om volwassenen of kinderen.
-     Bij Plus supermarkt van Doornmalen in Mierlo, Boutique for More in Brandevoort en de Peperkorrel in Geldrop zijn kaartjes contant te koop.
-     Via het telefoonnummer: 06-16084982.

Prijs: Voor kinderen tot en met 12 jaar kosten de kaarten in de voorverkoop €7,50 en aan de kassa €9,00. Voor volwassen kosten deze €12,50 in de voorverkoop en €14,00 aan de kassa.


Dit nieuwsbericht is 192 keer bekeken

X
X