Red de sportzomer met het Stippents Tourspel

Gepubliceerd op: 26 augustus 2020 14:32

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Stiphout: De sportzomer is aardig in het water gevallen. Geen EK voetbal, geen Olympische Spelen, geen Wimbledon, geen Profronde van Stiphout en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Toch is er nog iets om naar uit te kijken voor de sportliefhebber. Op zaterdag 29 augustus gaat, als er geen hele rare dingen gebeuren, de Tour de France van start. En om dat evenement nóg feestelijker te maken, is er tegelijkertijd ook weer een Stippents Tourspel. Daarmee kunnen de deelnemers een leuk zakcentje verdienen.

Meedoen is eenvoudig als altijd. Deelnemers selecteren vijftien Tour de France-renners van wie ze verwachten dat ze vaak in de top tien van een etappe eindigen. Ook het juist voorspellen van ‘de truien’ levert punten op.

De tien beste voorspellers winnen een geldprijs, waarvan de hoogste € 450,- bedraagt. Naast dat mooie bedrag mag de winnaar ook een jaar lang op de Hans van Hoek Wisseltrofee passen. Die staat nu nog te blinken in de woonkamer van Koen Bloks – de winnaar van de laatste twee edities -  maar het is zeker geen vanzelfsprekendheid dat Koen zijn titel prolongeert.

Ook zijn er met het Stippents Tourspel dagprijzen te winnen en vindt er, op de avond van de laatste etappe, weer een feestelijke doch veilige loterij plaats bij Café De Sport. Meespelen daaraan is gratis en exclusief voor deelnemers aan het Tourspel. Met dank aan vele sponsors is er weer héél veel moois te winnen, waaronder een zeer fraaie en platte Samsung-tv. Ook voor degenen die de voorjaarsklassiekers niet tot in detail hebben geanalyseerd, liggen er volop kansen, want het lot bepaalt. Met een beetje geluk ga je niet met lege handen naar huis. 

Je kunt je inschrijfformulier tot vrijdag 28 augustus 2020 om middernacht inleveren bij Café De Sport aan de Dorpsstraat 62 in Stiphout. Deelname aan het Stippents Tourspel staat open voor iedereen en kost een tientje. Meer informatie en het inschrijfformulier vind je onder het kopje ‘Stippents Tourspel’ op de website van Café De Sport: www.cafedesporthelmond.nl

De wisselbokaal. D Stippents Toerspel


Dit nieuwsbericht is 149 keer bekeken

X
X