Recordaantal kleuters doet mee met
Giga Kangoeroedag 2022

Gepubliceerd op: 13 mei 2022 13:16

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

HELMOND Ruim 900 Helmondse basisschoolkinderen worden donderdag 19 mei verwelkomd door OEC Korfbal en Jibb+ op Sportpark De Braak tijdens de Giga Kangoeroedag 2022. Met dit recordaantal belooft de vierde editie van deze groots opgezette sportdag speciaal voor kleuters een geweldige dag te worden.

Alle groepen 1 en 2 van de basisscholen Silvester Bernadette, de Goede Herder, de Vendelier, OBS ’t Hout, de Bundertjes, De Korenaar, de Rank en kindcentrum Talentrijk maken die dag kennis met sport, onder begeleiding van enthousiaste vrijwilligers van OEC en Jibb+.
Samen zetten zij zich in om de kleuters een sportieve en gezellige dag te laten beleven. Ook dit jaar zijn ouders weer welkom om naar kind te komen kijken en zijn er diverse vrijwilligers waar ouders informatie kunnen verkrijgen over het sportaanbod voor kleuters.
De Giga Kangoeroedag is een grotere versie van de kangoeroe-trainingen die elke zaterdagochtend bij OEC plaatsvinden voor jonge kinderen. Door veel aandacht voor succesbeleving en spelenderwijs bewegen, ontwikkelen kleuters daar hun motoriek en leren zij samen te spelen.


Dit nieuwsbericht is 76 keer bekeken

X
X