Rami

Gepubliceerd op: 27 juni 2020 14:17
Gewijzigd op: 25 juni 2020 14:21

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Voorpagina,

Rami is 2 jaar en is een leuke, aanhankelijke en speelse jonge kater. Hij komt graag op schoot liggen soezen en gaat een potje spelen en jagen niet uit de weg. Met een laserlichtje gaat hij helemaal uit zijn dak.

Rami is eventjes geadopteerd geweest maar is tot onze verbazing teruggekomen. Hij schijnt 's morgens en 's avonds de dolle vijf minuten te krijgen, maar die duren geen vijf minuten maar minstens een uur en dan gaat het er flink tegenaan. Kennelijk moet er meer uitgeraasd worden dan hij in het asiel laat zien. Hij lijkt bij ons juist zo rustig, ook nu hij terug is, behalve natuurlijk als we met hem gaan spelen.

Er valt overigens wel een mouw aan te passen, namelijk hem sneller naar buiten te laten gaan dan we normaal gesproken adviseren. Waarschijnlijk is het wijs om voor Rami de deur na een week al open te zetten. Benut die week goed om hem snel aan zijn nieuwe baasjes te laten hechten zodat hij weet waar hij woont en bij wie hij thuishoort. Leuk, vriendelijk kereltje met een onverwacht energie-reservoir.


Dit nieuwsbericht is 119 keer bekeken

X
X