Programma kletstoernooi De Goeie To(o)n bekend

Gepubliceerd op: 27 september 2019 19:13
Gewijzigd op: 27 september 2019 14:16

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Helmond-West, Voorpagina

Helmond: Het programma voor de twee voorronden van het kletstoernooi De Goeie To(o)n is bekend. De voorronden van dit toernooi vinden plaats op de vrijdagen 11 en 18 oktober. De finale staat gepland voor vrijdag 25 oktober.

Programma 11 oktober: Programma 18 oktober:

20:10 uur Patrick van den Kieboom Gilberto Claassen

20:30 uur Antoine van den Waardenborg Twan van Oers

20:50 uur Dolf Schrama Iveke van Gerven

21:10 uur Pim Velthuijs Frank Stevens

21:30 uur Theo Nellen Rob Bouwman

21:50 uur Pauze

22.00 uur René van den Heuvel Rob Scheepers

22:20 uur Joep de Wildt Harm Swaanen

22:40 uur Ben van der Walle Hans Verbaarschot

23.00 uur Frans Bevers John van Bree

De locatie waar dit toernooi gehouden wordt ligt centraal in Helmond, namelijk de zaal van Phileutonia aan de Kanaaldijk NW 27b.  Het toernooi heeft zich ten doel gesteld om nieuwe talenten of minder ervaren kletsers de kans te geven om ervaring op te doen én om ervaren kletsers de gelegenheid te bieden om hun klets, die zich nog in de try-out fase bevindt, uit te proberen. Dit toernooi geeft u de gelegenheid om deze kletsers beter te leren kennen.

Na twee voorronden zullen 6 finalisten gaan strijden om de wisseltrofee DE GOEIE TO(O)N. Tijdens de twee voorronden is er een publieksjury. De winnaar van deze publieksjury wordt rechtstreeks toegelaten tot de finale. De overige vier finalisten worden aangewezen door de vakjury. De publiekswinnaar van de finale wint DE FRANS BRUGMANSPUBLIEKSPRIJS. Bovendien kunnen er drie wildcards worden verdiend voor de Keiekletsavonden om de Zilveren Narrenkap.  De entreeprijs bedraagt € 6,- per voorronde en € 12,50 voor de finale. Een passe-partout voor de drie avonden kost € 20,-.

Vanaf dit jaar kunt u online uw kaarten kopen. Via de website kunnen hiervoor kaarten besteld worden. De mogelijkheid om persoonlijk kaarten af te halen blijft bestaan, de kaartjes kunnen bij het verenigingsgebouw van Phileutonia gekocht worden.

Alle belangrijke informatie over dit toernooi is te vinden op www.degoeietoon.nl.


Dit nieuwsbericht is 170 keer bekeken

X
X