Programma Kinderboekenweek en herfstvakantie bij Bibliotheek Helmond-Peel

Gepubliceerd op: 27 september 2020 11:48
Gewijzigd op: 25 september 2020 12:00

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

De 66ste editie van de Kinderboekenweek vindt plaats van 30 september t/m 11 oktober 2020. Het thema van de Kinderboekenweek van 2020 is geschiedenis en het motto is ‘En toen?’ Ook in Bibliotheek Helmond-Peel gaan we terug de tijd in. Ga je mee?   

Kinderboekenkrant, kleurplaat en expositie

Wil je boekentips om te lezen? Neem dan de gratis Kinderboekenkrant mee, samen met een vrolijke kleurplaat. Voor de ouders en opa’s en oma’s hebben we ook de handige nieuwe voorleesgids 2020-2021, verkrijgbaar in de 4 bibliotheekvestigingen. Ook is er een expositie van de boektitels die bekroond zijn met de griffels en penselen en kan je nog veel meer inspiratie opdoen voor mooie boeken die je kunt lenen.

Voorlezen op woensdagmiddag

Op woensdagmiddag 30 september gaan we voorlezen uit een boek met het thema van de Kinderboekenweek. We beginnen in Bibliotheek Deurne om 14.00 uur en in de bibliotheken van Asten en Someren om 15.00 uur. Gratis toegang. Ook woensdagmiddag 7 oktober lezen we voor. We beginnen in Bibliotheek Deurne om 14.00 uur en in de bibliotheken van Asten, Helmond en Someren om 15.00 uur.

Voor kinderen van 3 t/m 7 jaar. Gratis toegang.

Nederlands Pools Voorleesfeest  

Kom luisteren naar verhalen in het Nederlands en Pools. Op het Voorleesfeest genieten we samen van mooie verhalen in het Nederlands en Pools en van zang en dans. We maken er een mooi feestje van! Voor kinderen van 4-8 jaar. Gratis toegang. I.v.m. de coronamaatregelen en het beperkt aantal plaatsen dien je vooraf je gratis tickets te bestellen, zowel kinderen als begeleiders.

Woensdag 30 september in Bibliotheek Helmond van 15.00 tot 16.30 uur

Zaterdag 10 oktober in Bibliotheek Someren van 10.30 tot 12.00 uur

Tickets: Gratis toegang. (Ook als ouder/begeleider dien je een kaartje te reserveren i.v.m. het beperkt aantal zitplaatsen vanwege de corona-maatregelen.)

Info en tickets: www.bibliotheekhelmondpeel.nl/activiteiten

Kijk voor het hele programma op https://www.bibliotheekhelmondpeel.nl/kinderboekenweek.html

F Bibliotheek Helmond


Dit nieuwsbericht is 87 keer bekeken

X
X