Programma Carnaval 2020 CV De Spekzullekes

Gepubliceerd op: 7 februari 2020 14:26
Gewijzigd op: 7 februari 2020 13:28

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Brouwhuis, Voorpagina

Brouwhuis: Wij, CV De Spekzullekes, hebben er zin in om er ook dit jaar weer een fantastische Carnaval van te maken. Dit doen wij uiteraard onder leiding van onze Prins Rob II. Samen met onze hoogheid en alle leden willen we met u er weer een fantastisch feest van maken.

Wij trappen af op 14 en 15 februari met onze Kletszullekesavonden. CV De Spekzullekes heeft voor u wederom een fantastisch programma samengesteld. Op deze avonden gaat u genieten van tonpraters die uw lachspieren op de proef zullen stellen: Andy Marcelissen, Rob Scheepers (Helmond) en Frank Schrijen. Ook hebben we voor u geweldige amusementsgroepen. Wat dacht u van: Ons Jonges, de Penthouse Boys en Applaus uit ons eigen Helmond? Kaarten kosten 14 euro per stuk en zijn te koop bij Zalencentrum Vissers (Brouwhuis), Nice to wear (WC Brouwhorst), cafetaria Olaf en Christel (Rijpelberg) en cafetaria De Smuller (Dierdonk). De Kletszullekesavonden beginnen om 20.00 uur en de zaal gaat om 19.00 uur open.

Op zondag 16 februari, staat het Rode neuzenbal op ons programma. De Spekzullekes organiseren het Rode Neuzenbal, speciaal voor kinderen van groep 1 tot en met 7. Deze middag begint om 14:00 uur en duurt tot 16:30 uur, uiteraard bij Zaal Vissers, Peeleik 2 in Brouwhuis.

Kaarten voor deze middag kosten vier euro per stuk en zijn verkrijgbaar bij Olaf & Christel (Rijpelberg), De Smuller (Dierdonk), Kado to Go (Brouwhuis), De zoete inval (Wethouder Ebbenlaan 170) en bij Zalencentrum Vissers.

Op vrijdag 21 februari bij Zaal Vissers in Brouwhuis is er een speciale avond voor “De jeugd van toen” die graag een feestje willen vieren. Het feest begint om 20:00 uur. De zaal is open vanaf 19:00 uur. De toegang van deze avond is gratis.

Op zaterdag 22 februari is onze nieuwe feestavond. De “Guilty Pleasure Party”. Wat is jouw Guilty Pleasure? Stel de playlist van deze avond zelf samen via de facebookpagina en dan zal de muziek verzorgd worden door One2party en Dj Petertje. Kom je met meer dan 8 personen? Dan krijg je gratis een schaal hapjes! De deuren gaan deze avond om 20.00 uur open en de entree is gratis.

Zondagmiddag 23 februari start om 13.00 uur het Slingerbal. De entree hiervan is gratis. De muziek wordt verzorgd door DJ Petertje.

Zondagavond 23 februari staat in het teken van de jeugdige carnavalsvierder. Onze TeenExperience start om 20.00 uur. Op deze avond is er een gastoptreden van “De Jongens van de Buurt”. Tijdens de avond is er een gratis loterij met super vette prijzen en zullen onze eigen Kroonjuweeltjes een fantastische showdans neerzetten. Natuurlijk is ook DJ PETERTJE van de partij voor de muziek en diverse licht- en geluidseffecten. Toegang tot deze geweldige avond is 4 euro inclusief garderobe en loterij. En frisdrank kost deze avond slechts € 1,50 per consumptie.

Maandag 24 februari beginnen we de middag met het Stoetenbal. De zaal gaat open om 13.00 uur en ook hier wordt de muziek verzorgd door DJ Petertje en is de toegang gratis.

In de avond, op maandag 24 februari gaat de zaal om 20.00 uur open en start onze “Ladies First Night”.  De dames staan vanavond centraal en hebben natuurlijk gratis entree. Voor de heren is de entree 6 euro (incl. garderobe). Tijdens deze avond wordt de muziek verzorgd door "De Heeren Van”  en Dj Petertje.

Op de laatste dag, dinsdag 25 februari starten we om 13.00 uur met ons Stuiterbal. De zaal gaat om 13.00 uur open en wordt ook verzorgd door DJ Petertje. Naast de verschillende spellen die er te doen zijn krijgen we ook bezoek van een special guest! Ook hier is de entree gratis. Op dinsdagavond 25 februari sluiten we de Carnaval 2020 af met ons eigen “Spekzullekes Got Talent”. Dit vindt plaats in het café gedeelte van Zaal Vissers en start om 20.30 uur. Gratis entree.

Zoals u ziet hebben wij weer een grandioos programma voor u samengesteld.
Wij hopen u deze dagen te mogen begroeten in Zaal Vissers, aan de Peeleik 2 te Helmond. Samen maken we er een geweldig feest van.


Dit nieuwsbericht is 123 keer bekeken

X
X