Proef de sport en krijg de smaak te pakken bij De Reddingsklos

Gepubliceerd op: 14 september 2020 12:26

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: NOC*NSF, Albert Heijn, sportbonden en sportclubs willen zoveel mogelijk mensen in Nederland met plezier laten sporten en bewegen. Om dit te bereiken, organiseren zij samen de sportactie. Met de sportactie krijgt iedereen de kans de sport te ontdekken die bij hem of haar past. Helmondse Reddingsbrigade De Reddingsklos doet ook mee, dus proef de sport Zwemmend Redden tijdens een proefles en krijg de smaak te pakken!

Van 14 tot en met 27 september ontvangt iedereen bij elke 10 euro aan boodschappen bij Albert Heijn een digitale sportzegel in de AH-app die tot en met 25 oktober verzilverd kan worden voor proeflessen bij de deelnemende sportclubs. Bij De Reddingsklos kan jeugd tussen 8 en 12 jaar inschrijven voor een proefles Zwemmend Redden op twee verschillende data of voor een workshop Varend Redden op de reddingsboot. Jeugd van 12 tot 18 jaar kan zich eveneens inschrijven voor een workshop Varend Redden. Tijdens de proeflessen wordt er onder meer pop gedoken, met reddingsmiddelen geoefend en een ongeval nagebootst. Bij de workshop ga je zelf oefenen met varen en met redden vanaf een reddingsboot.

Over de AH Sportactie

NOC*NSF en Albert Heijn hebben een gezamenlijk doel: alle Nederlanders meer laten bewegen en een actievere levensstijl toegankelijk maken. Om dit doel te bereiken organiseren zij samen deze sportactie tijdens de Nationale Sportweek. Via de AH Sportactie wordt bekendheid in de buurt gepromoot en worden potentiële leden geprikkeld om naar de club te komen en een sport eens te proberen.

Over De Reddingsklos

Helmondse Reddingsbrigade De Reddingsklos is gespecialiseerd in het geven van lessen in zwemmen, snorkelen, zwemmend redden en varend redden in Helmond. Daarnaast wordt de brigade met regelmaat ingezet voor bewakingen bij evenementen op en rondom het water, zoals het Drakenbootfestival in Helmond. Kijk voor meer informatie of inschrijven op www.dereddingsklos.nl of volg De Reddingsklos op Facebook!


Dit nieuwsbericht is 229 keer bekeken

X
X