Prinsbekendmaking Ao-Kanters

Gepubliceerd op: 18 november 2019 12:51
Gewijzigd op: 18 november 2019 12:53

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Helmond-Oost, Voorpagina

Helmond-Oost: Afgelopen vrijdag werd onder het toeziend oog van vele Ao-Kanters en Ao-Kanterinnekes en bevriende carnavalsverenigingen Prins Mike d’n Uurste en Prinses Wendy gekozen als het Prinselijk paar van C.V. De Ao-Kanters. Zij zullen de scepter gaan zwaaien over de wijk Helmond-Oost, het Ao-Kantersrijk.

Prins Mike d’n Uurste is geboren en getogen in Helmond en is in 2020, 20 jaar getrouwd met Wendy. Ze hebben samen 2 kinderen, Brian en Megan. Prins Mike werkt volgend jaar 25 jaar bij SNA Europe Benelux Services in Helmond. Zijn ontspanning vindt hij bij S.V. Swift Helmond waar hij handbalt in het 2e heren team. Naast het sporten gaat hij graag naar Bospop en doet hij graag muziek draaien. Met zijn gezin leuke dingen ondernemen en op vakantie gaan vindt hij ook heerlijk.

Prins Mike verzorgt al jaren de muziek bij onze carnavalsvereniging. Dit jaar moet hij dat loslaten en dat was wel even een dingetje. Hoe kon hij immers zijn rol als DJ Mike vervullen en daarnaast prins zijn zonder een steek te laten vallen? Toch heeft hij JA gezegd omdat 2020 voor hem toch een heel speciaal jaar wordt.

Prins Mike d’n Uurste en Prinses Wendy kijken erg uit naar de carnavalstijd. Samen met hun kinderen, adjudant Stef, alle Ao-Kanters en Ao-Kanterinnekes, de wijkbewoners en iedereen die hun pad kruist, gaan zij er een geweldig mooie Carnaval van maken.

Zijn Motto: We draaien door!

Op zondag 12 januari wordt hen door het bestuur van de Ao-Kanters een receptie aangeboden. Iedereen is dan van harte welkom om hen te komen feliciteren.

Foto; Prins Mike d’n Uurste en Prinses Wendy


Dit nieuwsbericht is 688 keer bekeken

Verder in het nieuws

Hieronder een recent overzicht van alle belangrijke en relevante nieuwsberichten.

X
X