Prins Willibertus d’n 1e

Gepubliceerd op: 28 januari 2020 10:05

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

Mierlo-Hout: Op vrijdagavond 17 januari jongstleden is in Residentie de Barrier te Mierlo-Hout de nieuwe prins van CV ’t Barrierke voorgesteld. Na eerst afscheid te hebben genomen van Prins Jos I kwam Prins Willibertus I als nieuwe prins naar voren. Achter deze naam gaat Wilbert Daamen schuil.

Wilbert is getrouwd met Prinses Sandra en woont in Mierlo-Hout. Samen hebben ze twee kinderen: Ingrid en Tim. In het dagelijks leven is Wilbert werkzaam bij Hermes/Bravo.

Hij is fervent aanhanger van FC Eindhoven en houdt van muziek draaien en een potje snookeren.

Na de vraag (op zijn verjaardag!) of hij Prins van C.V. 't Barrierke wilde worden, heeft hij hier enkele weken over na moeten denken, maar na overleg met Sandra en 2 collega's die óók Prins zijn geweest, besloot hij er vol voor te gaan. "Dit is een eenmalige kans, waar je géén spijt van zult krijgen!", zeiden ze. Samen met zijn Adjudant Daan zal Prins Willibertus d'n 1e dit jaar C.V. 't Barrierke voorgaan onder het motto:

‘In vino veritas!’ wat vrij vertaald kan worden als ‘dronken mensen vertellen de waarheid!’.

Op zondagmiddag 16 februari wordt Prins Willibertus I, door CV ’t Barrierke, een receptie aangeboden in de feesttent achter Residentie “de Barrier”.

F Prins Willibertus d’n 1e


Dit nieuwsbericht is 252 keer bekeken

X
X