Prins Willem d’n Uurste van De Spekzullekes

Gepubliceerd op: 7 januari 2019 15:54
Gewijzigd op: 7 januari 2019 16:38

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Brouwhuis, Voorpagina

Brouwhuis: Zaterdagavond 5 januari gaat de geschiedenis in als de avond dat Willem van de Sande onder het 'Zulleke" tevoorschijn kwam als de 36e Prins Der Spekzullekes. Met trots presenteren De Spekzullekes Prins Willem d'n Uurste!

De nieuwe hoogheid van 2019, Willem van de Sande, 52 jaar en sinds 2017 getrouwd met Loes. Samen hebben ze vier kinderen; Ruben, Lisa, Marrit en Lieke. In het dagelijks leven runt hij samen met zijn vrouw een adviesbureau, gespecialiseerd in kwaliteit, arbo en milieu. In de vrije uurtjes gaat de tijd vooral naar de kinderen. Tot voor enkele jaren terug speelde hij voetbal en was trainer, maar nu vooral enthousiaste toeschouwer van zijn zoon Ruben. Sportief zijn ook Lisa, Marrit en Lieke, want deze dames zijn al jaren actief als dansmarietjes bij De Spekzullekes. Ook Loes is actief geweest binnen de vereniging als bestuurslid en daardoor is de nieuwe Hoogheid dan ook geen onbekende bij De Spekzullekes.

Een ‘once in a lifetime experience’ noemt Prins Willem d'n Uurste het zelf. Tijdens het prinsenbal liet hij vol enthousiasme zien wat hij daarmee bedoelt. Wat hem betreft zal het één groot feest worden en daarmee passen de kleuren rood en blauw hem als geen ander. Prins Willem d'n Uurste, zijn vrouw Loes en de kinderen kijken ernaar uit om samen met De Spekzullekes en alle bezoekers een geweldig Carnaval 2019 te vieren en we hopen u dan ook zeker te zien tijdens een van de vele middagen en avonden bij Zaal Vissers!

Alaaf!

Dit nieuwsbericht is 216 keer bekeken

X
X