Prins Michael I jubileumprins Ao-Kanters

Prins Michael I jubileumprins Ao-Kanters
Gepubliceerd op: 19 november 2021 12:07

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Gepubliceerd in: Helmond-Oost, Voorpagina

HELMOND-OOST Op vrijdag 12 november werd in de residentie Het Jan van Erp Clubhuis het 11-11 bal gehouden. Onder het toeziend oog van vele Ao-Kanters en Ao-Kanterinnekes en bevriende carnavalsverenigingen zijn Prins Michael d’n Uurste en Prinses Angela gekozen als Prinselijk paar van C.V. De Ao-Kanters en zal hij de scepter gaan zwaaien over de wijk Helmond-Oost, het Ao-Kantersrijk.

Prins Michael d’n Uurste, 50 jaar, is geboren en getogen in Helmond en opgegroeid op ’t Hout. Hij woont nu samen met Prinses Angela, Giani en hond Djazz op Houtsdonk. Prins Michael werkt bij ESVE groep in Helmond als payroll professional interim services. Op woensdagavond gooit hij met de recreanten bij korfbalvereniging OEC nog een balletje, draait hij samen met zijn adjudant Gertjan op menig feestje, George & Michael Vinylparty en heeft hij met 3 vrienden een hobbybrouwerij.

Als jubileumprins en -prinses gaan ze een heel bijzonder jaar tegemoet en kijken erg uit naar de carnavalstijd. Samen met Giani, adjudant Gertjan, alle Ao-Kanters en Ao-Kanterinnekes, de wijkbewoners en iedereen die hun pad kruist, gaan zij er een geweldig mooie carnaval van maken. Zijn motto: ‘Wij brouwen ons eigen feestje’.


Dit nieuwsbericht is 266 keer bekeken

X
X