Prins Mark I van C.S. de Brandeliers

Gepubliceerd op: 6 december 2018 15:32
Gewijzigd op: 6 december 2018 14:59

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Brandevoort, Voorpagina

Brandevoort: De negende prins van carnavalsstichting de Brandeliers in Helmond heet Mark I. Mark Sanders (1973) is geboren en getogen in Geldrop en is sinds 2000 woonachtig in Brandevoort.

In het dagelijks leven is hij werkzaam in en rond deze wijk als financiële wooncoach. Samen met zijn vrouw Ingrid, wijkverpleegkundige, heeft hij de tweeling Thomas en Daan. Mark Sanders is actief betrokken bij een aantal verenigingen en stichtingen waaronder, zoals SV Brandevoort en Stichting Smile per Mile. waar, met sportauto’s, gezorgd wordt voor een gave dag zonder zorgen voor kinderen met een beperking/handicap.

Als motto hanteert hij samen met zijn Adjudant Jeroen ‘Wai maeke er samen ‘n skôn fisje van!’. Op zondag 13 januari 2019 vanaf 13.00 uur ben je van harte welkom om onze Prins en Adjudant te feliciteren in onze Hoftempel ‘t BrandPunt. Na de prinsreceptie zullen steeds meer activiteiten, met de aanloop naar carnaval, volgen zoals de Zwetsavond op 9 februari 2019, Zwetsmiddag 50+ op 10 februari 2019, Tienerparty, After optocht party, kindermiddag en nog veel meer activiteiten. Voor een volledig programma volg ons op facebook.com/brandeliers of onze website www.brandeliers.nl in de gaten voor de laatste updates en activiteiten.

(Foto; Jan Dijstelbloem, www.jadijfoto.nl)

Dit nieuwsbericht is 419 keer bekeken

X
X