Prijswinnaars Volksuniversiteit Helmond bekend

Gepubliceerd op: 1 oktober 2018 11:45
Gewijzigd op: 1 oktober 2018 11:22

Nieuwsbericht door: Christel Sanders

Helmond: Dit jaar bestaat de Volksuniversiteit Helmond 40 jaar.
Om dat vieren heeft het Helmondse cursusinstituut, dat in 1978 werd opgericht, een prijsvraag uitgeschreven. De winnaars ervan kunnen in het komende seizoen aan een gratis cursus deelnemen.

Op zaterdag 25 augustus stond de Volksuniversiteit met een kraam op de weekmarkt om cursisten te werven voor het nieuwe seizoen. Belangstellenden konden ter plekke een vragenlijst invullen met een serie vragen over de Volksuniversiteit.
De prijswinnaars zijn mw. Ingrid Dekker Schut, mw. M. van Eijk, mw. Dorothé Stiphout en mw. Mendel van Stekelenburg. Zij mogen uit het programma een cursus kiezen die zij gratis kunnen gaan volgen.
Deze prijsvraag is de eerste activiteit van de VU Helmond om haar 40-jarig jubileum te vieren.

Voor het jubileumjaar heeft de Volksuniversiteit het volgende thema gekozen: 'Met de Volksuniversiteit leert u de wereld kennen…' De Volksuniversiteit heeft een uitgebreid en internationaal verbindend cursusaanbod.
Cursisten kunnen kiezen uit een breed scala aan talencursussen: Nederlands, Spaans, Italiaans, Chinees, Frans, Indonesisch, Portugees, Engels, Russisch, Turks en zelfs ‘Hellemonds’.
Verder zijn er cursussen voor 'body en mind' op het gebied van lichamelijke en geestelijke gezondheid, kunst en cultuur, algemene ontwikkeling, creativiteit, bridge en koken. Daarnaast organiseert de VU Helmond een serie lezingen over uiteenlopende onderwerpen.
Alle informatie is te vinden op www.vuhelmond.nl.

Dit nieuwsbericht is 300 keer bekeken

X
X