Positiviteitsvaccin voor Brabantse vrijetijdsondernemers

Positiviteitsvaccin voor Brabantse vrijetijdsondernemers
Gepubliceerd op: 8 april 2021 10:45
Gewijzigd op: 8 april 2021 9:44

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina
Sympathiek gebaar om lokale ondernemers een hart onder de riem te steken

HELMOND In aanloop naar het nieuwe toeristische seizoen, als de deuren weer (een beetje) open mogen, kan iedereen Brabantse vrijetijdsondernemers een hart onder de riem steken met een positiviteitsvaccin. Een sympathiek gebaar in de vorm van een digitaal wenskaartje, met een persoonlijke boodschap via www.kaartjevoorbrabant.nl

De toeristisch-recreatieve sector piept en kraakt onder het coronageweld. Horeca, verhuurorganisaties, culturele instellingen, musea, evenementen en verblijfsaccommodaties in Brabant: al deze ondernemers kunnen niet wachten totdat ze hun deuren weer kunnen openen en ze hun gasten kunnen onderdompelen in die typisch Brabantse gastvrijheid. Tijd om onze lokale ondernemers massaal een hart onder de riem steken in aanloop naar het nieuwe toeristische seizoen, als de deuren weer open mogen. Al is het op een kier: iedere gast telt! Gezelligheid in Brabant, dus ook in Helmond, moet straks weer zegevieren als nooit tevoren.

Stuur daarom nu een (digitaal) wenskaartje met jouw persoonlijke boodschap aan je favoriete stamcafé, kinderboerderij, vergaderlocatie, restaurant, tonprater, cateraar, erfgoedlocatie, evenementenorganisatie en aan alle andere (Helmondse) ondernemers die je een warm hart toedraagt. In een paar eenvoudige stappen geef jij dat welverdiende steuntje in de rug, opdat deze ondernemers weer kunnen bouwen aan een kleurrijke toekomst. Doe mee! Kijk op www.kaartjevoorbrabant.nl en verstuur (gratis) zoveel digitale kaartjes als je wilt.


Dit nieuwsbericht is 284 keer bekeken

X
X