Pop-up nieuwbouw café by vb&t

Gepubliceerd op: 5 december 2019 14:45
Gewijzigd op: 5 december 2019 10:55

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: In maart hebben wij in samenwerking met de gemeente Helmond en de Rabobank het event Droom uw Woning georganiseerd waarbij een groot aantal van de prachtige (toekomstige) nieuwbouwprojecten in Helmond zijn getoond.

De afgelopen maanden merken wij mede hierdoor een grote toename van binnen lopers die geïnteresseerd zijn in een van de projecten. Wij kregen dan ook het idee om een leuk vervolg te geven aan dit event, echter op een unieke wijze die separate aandacht geeft aan ieder nieuwbouwproject. Om deze reden hebben wij de winkelruimte, welke rechts naast ons pand is gelegen, beschikbaar gevraagd voor de komende wintermaanden alszijnde een “Het POP-UP Nieuwbouw café by vb&t”

Speciaal voor onze nieuwbouw opdrachtgevers zouden wij in de periode van december tot en met februari een “Het POP-UP Nieuwbouw café by vb&t” willen organiseren, waarbij ieder project zijn eigen moment gegund krijgt. Het café is één a twee dagdelen per week geopend (afhankelijk van het animo). Wij denken zelf aan de vrijdagavonden (koopavond) en de koopzondagen. Gedurende de drie a vier maanden zullen er verschillende thema’s opgezet worden waarbij we steeds 1 project extra uit zullen lichten. Daaromheen organiseren wij marktkramen van diverse leveranciers. Denk aan sieraden, interieur, styling, tassen/sjaals etc. Dit is uiteraard bedoeld om zo veel mogelijk beleving en daardoor loop te creëren rondom de locatie. Stijl en Co gaat het geheel voor ons inrichten en houdt rekening met de sferen van de perioden.

Alle nieuwbouwprojecten zullen aan bod komen. Denk aan Oranjekade, Tyboschplein, Liverdonk Cluster 9 en 10, Bungalows in Mierlo-Hout, Parc Verde, Havenpark, Hazenwinkel, Oostende en Karelstein. Vanaf 11 december zal het officieel geopend worden door wethouder Gaby van den Waardenburg en zal daarna openen voor het publiek! Wij kijken er enorm naar uit!

Tekst en foto: ERA vb&t


Dit nieuwsbericht is 311 keer bekeken

X
X