Polaris met twee teams naar halve finale

Gepubliceerd op: 8 januari 2019 15:41

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

Mierlo-Hout: Meer dan 500 teams waren zaterdag in meerdere sporthallen op het grootste landelijke volleybaltoernooi present om via een extra voorronde een plaats te veroveren voor het NOJK (het officiële Nederlands Open Jeugd Kampioenschap) voor clubteams. Vier Polaris teams hadden zich via de reguliere competitie hiervoor geplaatst. Het meisjes B - team en jongens A - team bleken in hun poule ongenaakbaar en wonnen alle vier duels met 2-0 en plaatsten zich hierdoor voor de halve finales van het nationale clubkampioenschap, die op 23 februari worden gehouden.

Het Polaris meisjes B team reisde naar Sliedrecht en speelde achtereenvolgens tegen De Burgst Breda, DVO Oud Beijerland, ODI Middelbeers en als laatste tegen Volley Tilburg. Vier keer op rij werden de duels met 2-0 in winst omgezet. Het Polaris Jongens A - team speelde in Veenendaal de voorronde en zette alle duels met 2-0 in winst om. Ledub Budel, VCE/PSV Eindhoven en Pegasus Nijmegen waren niet opgewassen tegen de Helmondse leeftijdgenoten. In het vierde duel trof Polaris het op dat moment ongeslagen HHC/Hornerheide uit Horn en de Limburgse tegenstander bleek ook niet tegen Polaris opgewassen.

Het Polaris jongens C team verloor in Dordrecht van Volley Tilburg en Next Volley Dordrecht, won van Kalinka uit s'Gravenhage en speelde gelijk tegen het jongensteam van ZVH uit Zevenhuizen. Het Polaris meisjes C -team viel tegen de leeftijdgenoten van ICARAS uit Groesbeek, VCE/PSV Eindhoven, Flamingo's Gennep te licht en verloor met 2-0. Tegen Set Up'62 uit het Limburgse Meerlo werd gelijk gespeeld.

Dit nieuwsbericht is 130 keer bekeken

X
X