Polaris huldigt (oud)-leden

Gepubliceerd op: 17 december 2018 14:56
Gewijzigd op: 17 december 2018 17:21

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

Mierlo-Hout: Zaterdagmorgen zijn bij Volleybal Club Polaris vijf nieuwe Ereleden en twee nieuwe Leden van Verdienste gehuldigd en opgenomen op het bord in de kantine Twier tijd.

Voorzitter Wouter Stronkhorst begroette talrijke leden, oud-leden en familie, die voor de speciale vergadering waren uitgenodigd. Wouter Stronkhorst: "Een vereniging wordt gedragen door vrijwilligers, die in bestuurlijke of andere functies en/of als trainer/coach gedurende vele jaren in het 62-jarig bestaan zich voor Polaris hebben ingezet. Met bewonderenswaardige inzet voor het vele werk dat zij ook in het verleden gedaan hebben om de vereniging draaiende te houden. In de kantine hing een bord met de namen van personen die zich eerder voor de vereniging inzetten en onderscheiden waren.

Daarbij ontbraken enkele namen van de in totaal negen Ereleden en zeven leden van Verdienste. Het bestuur vond dat een inhaalslag op zijn plaats was. Een speciaal woord wijdde de voorzitter aan de familie van het overleden oud-lid Annemie Vogels en daarnaast aan Ellen van Bree en Jolanda Manders, die samen met Willem de Vries het CMV-volleybal in de verschillende wijken het laatste decennium gedragen hebben. Zonder deze vrijwilligers kan een vereniging niet bestaan, reden waarom we ze hebben verankerd op het bord in onze kantine. Zonder hen zou VC Polaris niet daar staan waar ze nu staat en niet die aanwas van jeugd hebben die ze nu heeft. We zijn hen dankbaar voor hun inzet!"

De nieuwe Ereleden zijn: Walter Boumans, Wil Boetzkes, Paul Remmen, Annemie Vogelsen, Willem de Vries.

De nieuwe Leden van Verdienste zijn: Ellen van Bree en Jolanda Manders.

Op de foto: Achterste rij: Ellen van Bree, Paul Remmen,Mieke van Schijndel, Frans van de Vorst, Geert van Schijndel, Willem de Vries,Walter Boumans en Wil Boetzkes. Zittend: Jolanda Manders, Wil van Loon en Louk van Poppel.


Dit nieuwsbericht is 145 keer bekeken

X
X