PlaybackShow Stichting Truckersday

Gepubliceerd op: 22 januari 2020 17:04

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Voorpagina

Helmond: Op zaterdag 25 januari aanstaande is het weer zover: dan vindt de jaarlijkse playbackshow van de 30-jarige Stichting Truckersday weer plaats. Het is de organisatie wederom gelukt om een prachtige avond in elkaar te zetten met voor ieder wat wils.

Er zijn dit jaar 16 artiesten die hun playbackkunsten zullen tonen. De avond zal afgewisseld worden door optredens van de dansgardes van EKV de Narren. De winnaars van vorig jaar zullen beide hun titel komen verdedigen en de organisatie is erg benieuwd wie dit jaar naar huis zal gaan met de wisseltrofee ‘Beste Playbacker’ en met de Henk Snijders Trofee (beste verkleding). Deze laatste trofee zal deze avond uitgereikt worden door Antwan Snijders: de zoon van Henk.

Er is een veelzijdig programma met playbackers. Uiteenlopend van rap tot musical en van Engelstalige pop tot Nederlandse oldies. Het is dus zeker de moeite waard om te komen kijken en genieten.

Uiteraard is er tussendoor weer de mogelijkheid uw geluk te beproeven met de loterij ter behoeve van Stichting Truckersday. De opbrengst komt geheel ten goede aan de stichting om meer en ook andere activiteiten te ontplooien. Ook zullen er nog drie super artiesten acte de presence geven tijdens deze geweldige avond. We kunnen, naast eerder genoemde artiesten, ook nog eens genieten van live optredens van Mike Kanders, Patrick Valentijn en Brabo Turk. Dit beloofd een superfeestje te worden waar we allemaal uitkijken.

Na afloop van de playbackshow kan er nog worden doorgefeest tot sluiting; je hoeft dus zeker niet meteen naar huis.  Zoals je kunt zien, belooft het weer een supergezellige avond te worden. Kom dus gezellig meefeesten op zaterdag 25 januari as in het TOV gebouw aan de Azalealaan 40, 5701 CM te Helmond.

Aanvang van de avond 19.00 uur. Zaal open vanaf 18.30 uur en de entree is zoals altijd gratis.

PlaybackShow van 2019. (Bron foto; Stichting Truckersday).


Dit nieuwsbericht is 120 keer bekeken

X
X