‘Pittige Shit’: 25 jaar reisverhalen van Nicole van den Broek

Pittige Shit: 25 jaar reisverhalen van Nicole van den Broek
Gepubliceerd op: 18 maart 2021 11:30
Gewijzigd op: 18 maart 2021 9:39

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

HELMOND Nicole van den Broek heeft in 25 jaar tijd als tourdirector, gids en reisleidster een hoop meegemaakt. Ze kan er een boek over schrijven. En dat heeft ze dan ook gedaan! De luxe giftbox ‘Pittige Shit’ bevat twee boeken die samen goed zijn voor 1.112 bladzijden vol avonturen en meeslepende reisverhalen uit verschillende landen. De set is vanaf nu te koop via www.pittigeshit.nl, een aantal boekwinkels (voor een overzicht, zie diezelfde website) en bol.com vanaf € 39,95.

‘Pittige Shit’ bestaat uit twee delen en is verpakt in een mooie, stevige cassette. De boeken bevatten naast de prachtige reisverhalen ook kleurenfoto’s en QR-codes om de beleving optimaal te maken. Het zijn geen ‘traditionele’ boeken, maar Nicole is dan ook geen traditionele schrijfster. Zoals ze zelf zegt: “Ik lap de wetten van de schrijverswereld meerdere keren aan mijn laars en neem je mee op avontuur. Diverse taboes worden bespreekbaar gemaakt en werkelijk álle registers gaan open. Niets of niemand wordt gespaard. Het doel is om de lezer aan het einde een positieve boodschap mee te kunnen geven, want men zal zich kunnen vereenzelvigen met een van de hoofdpersonages in het verhaal of zich kunnen herkennen in een van de vele karakters.

Je krijgt een privéblik in mijn leven gedurende mijn vele rondreizen en dat terwijl ik me staande probeer te houden tussen het geweld van thema’s als depressie, zelfmoord, donornieren, blindheid, ALS, kanker, cyberpesten, literatuur, porno, reizen en vriendschap. Als je alles van tevoren weet, is rijk worden niet moeilijk. Mijn boodschap ontrafelt zich gedurende het lezen. Hoe verder je in het boek komt, des te meer inzichten je zelf in het leven krijgt. Ik ga er met gestrekt been in en het zal behoorlijk heftig, leerzaam, verdrietig maar bovenal positief zijn. Ik geef mezelf volledig bloot, maar je zal zien: het gras is écht niet groener bij de buren…”

Nicole van den Broek (1975) is geboren in Brouwhuis en woont al jaren in Eindhoven. Ze is naast schrijfster ook een groot voetballiefhebster en ontwierp de PSV-fandress en Oranje-jurk van haar bedrijf Nifosa.

Foto: Nicole en haar moeder | F Boekhandel van Piere


Dit nieuwsbericht is 1331 keer bekeken

X
X