Parochie Heilige Lambertus verzorgt eucharistieviering via YouTube kanaal

Gepubliceerd op: 31 oktober 2020 13:38
Gewijzigd op: 30 oktober 2020 14:08

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Centrum: De RK-parochie Heilige Lambertus in Helmond verzorgt op zondag 1 november 2020, Allerheiligen, een eucharistieviering die te volgen is via live streaming op YouTube. U kunt deze viering bijwonen door te kijken op YouTube-kanaal: Lambertuskerk Helmond Live

Op zondag 1 november aanstaande vieren we het feest van Allerheiligen. Op maandag 2 november is het feest van Allerzielen.  Met Allerzielen is het een goede gewoonte onze overledenen van het afgelopen jaar te gedenken in een speciale viering waarbij we de nabestaanden uitdrukkelijk uitnodigen. Momenteel mogen we slechts 30 mensen in de kerk toelaten. Het aantal aanvragen voor de vieringen is al zo groot, dat we veel mensen zouden moeten teleurstellen.

Om steun te bieden aan degene die een dierbare hebben verloren, wordt er op zondag 1 november 2020 een livestream opgezet vanuit de Lambertuskerk om 11.00 uur. In die viering worden alle namen van de overledenen in onze parochie van het afgelopen jaar en alle opgegeven namen van intenties genoemd. De viering wordt voorgegaan door pastor Wouter Koopmans; de muziek in deze viering wordt verzorgd door de cantorgroep en organist van de St. Lambertuskerk. De overige vieringen in onze parochie zullen een besloten karakter hebben. Hiervoor kan niet gereserveerd worden.

Vieringen kunnen, mogen slechts bezocht worden door maximaal dertig personen. Wij betreuren het zeer dat we vanwege de huidige maatregelen tot deze grondige beperkingen moeten overgaan, maar respecteren de van overheidswege verstrekte protocollen.  Wij rekenen ook op uw begrip. De parochie H. Lambertus biedt u in ieder geval voor zondag 1 november een passend alternatief vanuit de stadskerk.

Een bijdrage aan de collecte is van harte welkom op rekeningnummer NL72RABO 0171 0800 84 ten name van RK Parochie H Lambertus Helmond onder vermelding van “collecte”.


Dit nieuwsbericht is 115 keer bekeken

X
X