Pandelaarse Kampentocht met Tourclub Mierlo-Hout

Gepubliceerd op: 15 maart 2019 12:19
Gewijzigd op: 15 maart 2019 12:04

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

Mierlo-Hout: Op zondag 17 maart gaat Tourclub Mierlo-Hout haar tweede tocht van dit seizoen verrijden. De Pandelaarse Kampentocht van 60 km. De start zal om 09:30 uur plaatsvinden vanuit de jeugdboerderij De Houtduif aan de Koeveldsestraat in Mierlo-Hout onder begeleiding van Anton van Lieshout. Anton heeft in 2018 lang verstek moeten laten gaan vanwege een blessure, maar gelukkig kan hij weer deelnemen aan deze mooie tak van sport.

De tocht van zondag gaat vanuit ons vertrekpunt, via Croy, Laarbeek, Keldonk en Erp naar Café-restaurant De Koksehoeve in Gemert. Hier verzorgen de oude uitbaters Wim en Lina de koffie en thee in de pauze. Na de pauze zal de weg vervolgd worden om de Mortel heen, via de Aarlese Heikant, langs het Zuid-Willemsvaart naar de startlocatie.

Omdat de tochten nog niet zo lang zijn in het begin van ons tweeëndertig tochten tellende seizoen, is dit een mooie kans voor geïnteresseerde gastrijders om  eens mee te fietsen in groepsverband. Voor clubinformatie kunnen wij u verwijzen naar onze website www.tourclub-mierlohout.nl.

Indien je als gastrijder twijfelt of je de afstand wel aan kunt of twijfelt over het te presteren niveau, we hebben een volgauto met aanhanger om deelnemers die het toch te zwaar vinden te ondersteunen. Een tourclub is geen raceclub of wedstrijdteam. Het gaat om te genieten op de fiets in de buitenlucht in een gezellig gezelschap.

Hopende op beter weer dan vorige week en voldoende belangstelling, tot zondag.


Dit nieuwsbericht is 117 keer bekeken

X
X