Pakkende Rond de Toss jaarkalender 2022

Pakkende Rond de Toss jaarkalender 2022
Gepubliceerd op: 2 december 2021 10:04

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Gepubliceerd in: Helmond-Noord, Voorpagina

HELMOND De Helmondse fotograaf Hans van den Berkmortel kom je geregeld tegen bij Helmond Sport met zijn camera in de aanslag, altijd op zoek naar die ene, pakkende foto. Vele van deze typische Helmond Sport cultfoto’s zijn inmiddels al verschenen op de cover van Rond de Toss, het programmaboekje dat opnieuw iedere thuiswedstrijd verschijnt.

Supporters hebben inmiddels via de website van Helmond Sport hun favoriete covers kunnen kiezen en hieruit is een selectie gemaakt voor de Rond de Toss jaarkalender. Deze verschijnt binnenkort op A3-formaat en in full colour. Het is een prachtig geheel geworden dat een typische weergave is van onze cultclub, waarbij de toeschouwers en fans centraal staan. Emotioneel, trots, uitbundig, fanatiek of juist introvert. Het een mooie mix geworden en geeft het hart van Helmond Sport goed weer.

Pakkende Rond de Toss jaarkalender 2022F | Hans van den Berkmortel


De kalender is binnenkort verkrijgbaar in de Helmond Sport Shop in de Elzas Passage en bij diverse boekhandels in de regio. Een exemplaar kost 17,50 euro. Ook kan de kalender nu al worden besteld via info@ronddetoss.nl. De opbrengt komt geheel ten goede aan Rond de Toss en dus aan Helmond Sport.


Dit nieuwsbericht is 670 keer bekeken

X
X