Paardenvlees dit jaar weer top met kerst!

Gepubliceerd op: 13 december 2018 12:06

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Helmond-Oost, Voorpagina

Helmond-Oost: Nog nooit is paardenvlees zo populair als dit jaar. Na alle schandalen, die nooit echt betrekking hebben gehad op de kwaliteit en goede eigenschappen van paardenvlees, is de vraag naar paardenvlees weer behoorlijk gestegen.

gediplomeerde paardenslagerij

Nu wij als enige gediplomeerde paardenslagerij in de regio Helmond paardenvlees betrekken van leveranciers die aangesloten zijn bij respectfullife.com, zien wij weer een flinke toename in de verkoop. Op www.respectfullife.com kan iedereen alle informatie ophalen over de behandeling van slachtpaarden. Het paardenvlees wat wij inkopen komt uit Canada, Australië en Zuid-Amerika.Europees paardenvlees zien wij liever niet in onze slagerij daar de kans op aanwezigheid van ontstekingsremmers in het vlees veel groter is dan de bovengenoemde landen. Bij slagerij Ad Wilde op winkelplein Straakven in Helmond verkopen ze alleen de allerbeste delen van het paard zodat welk gerecht je ook wilt maken het vlees altijd super mals is.

Hacheebonbon

Een fantastisch gerecht is ‘Perd in de Pot’ van Ad Wilde zelf. Het recept van dit gerecht kun je vinden op de website van slagerij Wilde www.slagerijwilde.nl. Voor dit gerecht heb je de, inmiddels in heel Nederland bekende, ‘hacheebonbon’ nodig. Deze bonbon bevat cacao, zout, kruiden en specerijen voor ‘Perd in de Pot’. De Hacheebonbon is te koop bij slagerij Ad Wilde, maar ook op tientallen verschillende plaatsen in Nederland. Wil je meer informatie over de keukenbonbons? Kijk dan maar eens www.keukenbonbon.nl. Inmiddels is slagerij Ad Wilde uitgebreid met een webshop van waaruit zijn team heel Nederland op een veilige manier voorziet van respectvol paardenvlees voor mens en dier.Duitsland en België zijn nog open markten waar hard aan gewerkt wordt. De webshop vind je op www.paardenvleesthuisbezorgd.nl

Het beste vlees 

Wil je dit jaar genieten van het beste paardenvlees, dikbil rundvlees uit de Ardennen, varkensvlees uit eigen regio of Ster Kip? Kom dan langs bij slagerij Ad Wilde! Wij geven graag antwoord op al uw vragen! Wij zijn open van maandag t/m zaterdag en extra op Zondag 23 december van 09:00 uur tot 15:00 uur. Wil je de zekerheid van het beste vlees of de mooiste gourmet of fondueschotels op jouw Kerst tafel?  Bestel dat dan nu meteen op www.slagerijwilde.nl.

Alvast hele smakelijke feestdagen gewenst door Team Slagerij Ad Wilde.


Dit nieuwsbericht is 96 keer bekeken

X
X