Ouderenmiddag bij carnavalsvereniging De Kluppels

Gepubliceerd op: 12 januari 2023 16:31

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

MIERLO-HOUT
Zondag 5 februari kunnen alle 65-plussers uit Mierlo-Hout weer genieten van de Ouderenmiddag. Kaarten voor deze middag zijn zaterdag 21 januari gratis af te halen.

Alle ouderen zijn zondagmiddag 5 februari van 12:30 uur tot 17:00 uur van harte welkom in hoftempel De Geseldonk. De zaal gaat om 12:15 uur open. Ook dit jaar staat er weer een geweldig programma voor de ouderen klaar. Wie er optreden, willen we graag nog even geheim houden. Een naam kunnen we alvast verklappen: Niemand minder dan tonprater Rob Scheepers uit Helmond zal gaan zorgen voor een hoop gelach. Het belooft in ieder geval weer een onvergetelijke dag te worden.

Voor de lekkere meelallers heeft carnavalsvereniging De Kluppels dit jaar weer een absolute ster uitgenodigd. Ook die naam houden we nog even geheim. De toegang voor deze middag is gratis. De kaarten voor de Ouderenmiddag zijn zaterdag 21 januari tussen 11.00 uur en 12.00 uur op te halen in Hoftempel De Geseldonk.

U hoeft vooraf geen kaarten te reserveren. Maximaal één kaartje per persoon. Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling dat kaarten aan inwoners buiten Mierlo-Hout worden doorgeven. Elk jaar moeten mensen teleurgesteld worden omdat de kaarten op zijn. Wees er dus snel bij, want vol=vol.


Dit nieuwsbericht is 51 keer bekeken