Optreden Brandtastic

Gepubliceerd op: 20 juni 2019 14:36
Gewijzigd op: 20 juni 2019 14:24

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Brandevoort, Voorpagina

Brandevoort: Op zaterdag 29 juni organiseert de coverband BRANDtastic uit Brandevoort, Helmond weer haar jaarlijkse optreden onder de markthal in De Veste.

De opzet voor dit jaar is enigszins gewijzigd. Dit jaar is er gekozen voor een vlotte setting waarbij optredens van Coverband BRANDtastic worden afgewisseld met muziek van DJ Sem. Zowel BRANDtastic als DJ Sem spelen populaire muziek van de 80’s tot en met het heden waarop heerlijk gedanst kan worden. DJ Sem opent de avond en laat zijn eigen jonge stijl naadloos overgaan in het sprankelende optreden van BRANDtastic.

Na een uurtje dansen neemt DJ Sem het weer over met zijn eigentijdse muziekkeuze zodat ook de jongere muziekliefhebbers helemaal los kunnen gaan. BRANDtastic volgt daarna met een 2e setlist met een keur van populaire dansmuziek waarna DJ Sem de avond afsluit.

De avond begint omstreeks 19:30 uur. Net als voorgaande jaren worden bezoekers gevraagd hun eigen stoel mee te brengen. Daarnaast is er voor de 1e keer  een horeca ondernemer aanwezig die een keur aan licht alcoholische en niet alcoholische dranken aanbiedt. Tevens zal er een frietwagen aanwezig zijn om de innerlijke mens te versterken.


Dit nieuwsbericht is 237 keer bekeken

X
X