Oproep verhalen voor TV-programma lokale omroep

Oproep verhalen voor TV-programma lokale omroep
Gepubliceerd op: 18 april 2021 12:15
Gewijzigd op: 16 april 2021 12:18

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

HELMOND De lokale omroep DitisHelmond TV start in mei met een televisieprogramma voor senioren (55+). Een positief programma dat leuk is om naar te kijken, waar je iets van opsteekt, van opfleurt en dat je in beweging zet. De redactie van het programma bestaat uit vertegenwoordigers van Jibb+, LEVgroep, CultuurContact, Lang Leve Cultuur en VBOH. De voorbereidingen zijn al enige tijd in volle gang. Naast beweeglessen, cultuur en informatie is er ook ruimte voor inbreng van de kijkers.

Deel jouw verhaal
Heb je onlangs iets moois meegemaakt wat je graag met anderen wilt delen? Heb je een bijzondere hobby of een leuk verhaal dat je wilt vertellen? Wat houdt jou op de been in deze coronatijd? Laat het de redactie weten dan gaan we kijken of we er een item van kunnen maken. Stuur een mail naar de redactie: helmondsgoud@ditishelmond.nl of bel met Paul van Asseldonk 06 53 84 96 00, eindredacteur van het programma.

Het programma kun je vanaf 3 mei zien op DitisHelmond TV via: Ziggo kanaal 36, KPN kanaal 1429, Breedband Helmond kanaal 130, TriNed kanaal 503, Plinq IP tv-zender 559, T-Mobile kanaal 768. Of online via internet: www.ditishelmond.nl/live-tv

Aandacht voor Ouderen
De werkgroep Aandacht voor Ouderen, een samenwerking tussen ouderenbonden, zorginstellingen, LEVgroep, Jibb+ en Cultuurcontact, helpt om dit soort initiatieven te realiseren. Zo brengt ze de juiste partijen bij elkaar en benadert fondsen om de activiteiten te financieren. Meer weten? Neem contact op met Joost Verspaget aandachtvoorouderen.voorzitter@gmail.com of bel: 06 51 19 16 92.


Dit nieuwsbericht is 97 keer bekeken

X
X