Openingstijden Bibliotheken wijzigen

Gepubliceerd op: 18 augustus 2020 10:30

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: De openingstijden van de Bibliotheken in Asten, Deurne, Helmond en Someren gaan na de zomervakantie veranderen. Na de sluiting vanwege Corona en beperktere openingstijden vanwege de nasleep en de zomervakantie, is er goed gekeken naar wanneer de meeste bezoekers in de Bibliotheek komen en hoe onze openingstijden het beste passen bij onze dienstverlening en programma-activiteiten. Dit is aanleiding geweest om de openingstijden te wijzigen.

Vanaf maandag 24 augustus zijn al onze Bibliotheken van maandag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag is de Bibliotheek in Helmond open van 10.00 tot 17.00 uur en Asten, Deurne en Someren van 10.00 tot 13.00 uur. De Bibliotheken zijn ook op een aantal avonden open tot 19.00 uur: in Helmond op dinsdag en donderdag; in Deurne op maandag;  in Asten en Someren op vrijdagavond.

In Helmond zijn er tijdens de openingstijden altijd medewerkers aanwezig om bezoekers en leden te helpen, uiteraard wel binnen de 1,5 meter maatregelen. In Asten, Deurne en Someren is er van maandag t/m vrijdag tot 13.00 uur alleen zelfservice.

VVV Helmond hanteert dezelfde openingstijden als de Bibliotheek, dus van maandag tot en met zaterdag 10.00 tot 17.00 uur en op dinsdag en donderdag tot 19.00 uur.

In alle locaties blijft het mogelijk om een verrassingspakket te bestellen en af te halen tijdens de openingstijden: de AfhaalBieb. Bij de AfhaalBieb kunnen boeken besteld worden in diverse genres en zowel voor volwassenen als voor de jeugd. In september starten ook weer de digiwijzer spreekuren, cursussen en onze (jeugd)activiteiten zoals voorlezen en Skoolzone.  

Lunch- en Leescafé De Bieb in Bibliotheek Helmond wijzigt per 1 september ook haar openingstijden en is dan van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 tot 16.00 uur geopend. In Deurne is Gastvrij&Zo in het Cultuurcentrum iedere dag van 10:00 tot 15:00 uur open voor een lunch in de foyer of op het buitenterras.

Alle informatie is na te lezen op www.bibliotheekhelmondpeel.nl

F Bibliotheek Helmond


Dit nieuwsbericht is 161 keer bekeken

X
X