Opening yogastudio Yoga Lotus Flow in Helmond

Gepubliceerd op: 20 februari 2020 14:55

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Voorpagina,

Helmond: Op zondag 1 maart aanstaande van 12:00 tot 15:00 opent Yoga Lotus Flow de deuren van haar nieuwe yogastudio aan de Europaweg 99 (Ouder Kind Centrum, ruimte 16). Gedurende deze open dag is er een divers programma met een gratis open Vinyasa Yoga les, live muziek van singer-songwriter Kelsey- WaanZennig, dit alles onder het genot van een gezond hapje en drankje.

Studio Yoga Lotus Flow

Yoga Lotus Flow is in 2019 opgericht door Jackie Honings die haar yoga opleiding onder andere genoot in Indonesië.  Na wat omzwervingen langs diverse locaties in Helmond heeft de yogalerares uit Helmond nu een prachtige eigen yogastudio waar meerdere ochtenden en avonden per week Vinyasa en Yin Yoga wordt gegeven. Yoga Lotus Flow is een yogastudio in Helmond waar aandacht, liefde en compassie voor ieder individu centraal staat. Yoga Lotus Flow biedt een sfeervolle en warme yogastudio.

Jackie wil haar liefde voor yoga delen en hoopt dat het haar leerlingen net zoveel kan brengen als het haar heeft gebracht. De manier van lesgeven is rustig met aandacht, compassie en liefde voor ieder individu.  De yogalessen vinden plaats in kleine groepjes zodat alle deelnemers ook echt gezien worden. Yoga Lotus Flow geeft Vinyasa en Yin Yoga, twee totaal verschillende yogastijlen. Waar de ene stijl zich richt op ontspanning, richt de ander zich juist op kracht en uithoudingsvermogen.

Op de website van Yoga Lotus Flow worden beide yogastijlen uitvoerig toegelicht. De yogalessen duren 60 minuten. Alle benodigdheden voor een yogales zijn aanwezig in de yogastudio.

Openingsactie 2020
Voor nieuwe leden is de proefles gratis. Mocht je lid worden van Yoga Lotus Flow middels een abonnement of 10 strippenkaart dan ontvang je een gratis unieke Yoga Lotus Flow waterfles met infuser.

Yoga Lotus Flow
Europaweg 99, 5707 CL Helmond (Ouder Kind Centrum, ruimte 16)
www.yogalotusflow.nl
www.facebook.com/Yogalotusflow/
jackie@yogalotusflow.nl


Dit nieuwsbericht is 786 keer bekeken

X
X