Opening Vleeschmeester Gemert

vleeschmeester ronnie van os
Gepubliceerd op: 16 maart 2021 10:41

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

REGIO Ronnie en Korien van Os openen op donderdag 18 maart de deuren van Vleeschmeester Gemert. Dit is de tweede vestiging in navolging op hun succesvolle slagerij in Helmond.

Even voorstellen: Ronnie en Korien van Os
In februari vorig jaar zijn Ronnie en Korien getrouwd. Achteraf bleek dit één van de laatste bruiloften voor de corona-lockdown te zijn. Een dag waar ze nu misschien wel met extra veel dankbaarheid op terug kunnen kijken. Een maand later openden zij hun eerste Vleeschmeester aan de Hoofdstraat in Mierlo-Hout te Helmond. Ronnie heeft ruim 25 jaar ervaring in het slagersvak en was onder meer eigenaar van de slagerij aan de Mierloseweg in Helmond. Hij staat bekend om zijn lekkere gehakt en verse worst. Een nieuwe vestiging in Gemert voelde voor de Helmonders als een logische volgende stap. Ze kennen de plaats goed en er wonen meerdere familieleden.

Duurzaam scharrelvlees
“Vleeschmeester biedt hoge kwaliteit scharrelvlees. Zo komt bijvoorbeeld ons rundvlees van de dubbeldoel koe en de kip van de Tante Door kip.” Daarnaast zijn er ook exclusievere producten zoals de USA bavette, Wagyu en Hereford rundvlees.

Opening Vleeschmeester Gemert 18 maart
Tijdens de opening van Vleeschmeester Gemert zijn er verschillende openingsaanbiedingen. Deze zijn ook geldig in de vestiging in Helmond, want daar wordt het eenjarig bestaan gevierd!

Vleeschmeester Gemert
Nieuwstraat 47
5421 KN Gemert
0492-745535
gemert@vleeschmeester.nl

Vleeschmeester Helmond
Hoofdstraat 148
5706 AN Helmond
0492-523077
helmond@vleeschmeester.nl

www.helmond.vleeschmeester.nl


Dit nieuwsbericht is 897 keer bekeken

X
X