Open huis nieuw gildepaviljoen in Stiphout

Gepubliceerd op: 27 augustus 2018 14:59

Nieuwsbericht door: Christel Sanders
Stiphout en warande
Stiphout: Na een aantal jaren bouwen heeft het Sint Antoniusgilde in Stiphout dit voorjaar haar nieuwe gildepaviljoen op Sportpark Molenven in gebruik genomen. Nu in het gebouw ook de laatste spreekwoordelijke puntjes op de i zijn gezet, wordt het gildepaviljoen op zondag 2 september 2018 officieel geopend.

Het Stiphoutse gilde heeft het nieuwe onderkomen volledig in eigen beheer gebouwd en heeft daarbij veel hulp gekregen van vrijwilligers en Stiphoutse ondernemers.
Op deze feestelijke dag biedt het gilde eerst een brunch aan voor genodigden die het bouwproject mede mogelijk hebben gemaakt.

Vanaf 14.30 houdt het gilde zondag 2 september open huis voor iedereen die het nieuwe onderkomen wil komen bezichtigen. Ter gelegenheid van de opening zal in het nieuwe gildepaviljoen ook een kleine tentoonstelling worden ingericht met foto’s en attributen van het gilde. Het gildepaviljoen bevindt zich op Sportpark Molenven, Molenven 5, 5708 DW Helmond (achter het voetbalveld van Stiphout Vooruit).

Het gilde introduceert deze dag voor belangstellenden ook een nieuwe lidmaatschapsvorm die enkele andere gilden in de omgeving al wat langer kennen. Het is bij het Stiphoutse gilde voortaan ook mogelijk om te kiezen voor een niet-geüniformeerd lidmaatschap. Nieuwe leden zijn zeer welkom.
Er is een brochure beschikbaar en de leden van het gilde vertellen graag over de mogelijkheden van de nieuwe vorm van lidmaatschap.

Dit nieuwsbericht is 404 keer bekeken

X
X