Open dag Stichting SeniorWeb Stiphout

Gepubliceerd op: 22 augustus 2019 21:07
Gewijzigd op: 22 augustus 2019 11:01

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Stiphout: Stichting SeniorWeb Stiphout houdt op zaterdag 24 augustus een open dag. Locatie en tijd: De Ark Dorpsstraat 29 in Stiphout, van 10.00-14.30 uur. Tijdens de open dag kun je terecht voor alle vragen over ons cursusaanbod en andere activiteiten van ons leercentrum.

Ook kun je terecht voor vragen over je smartphone, tablet of computer.
V.a. eind september 2019 start ons nieuwe cursusblok met cursussen voor o.a. Windows 10, iPad en iPhone, Samsung tablet en Smartphone, Fotobewerking, Foto album maken, Videobewerking, Apple computers, werken in de Cloud voor Apple in iCloud en Google met Drive.
Deze “Clouds” zijn uitermate geschikt voor foto’s en backup.
Dit najaar is veel aandacht geschonken aan korte cursussen: les op maat, korte individuele lessen. Deze lessen bieden hulp voor specifieke vragen van computer programma’s of Apps.


Heb je interesse dan ben je van harte welkom. Bij een bezoek aan de open dag ontvang je een tegoedbon voor een jaar gratis lidmaatschap van Seniorweb. De meeste cursussen starten in de week van 30 september 2019
Stichting SeniorWeb Stiphout bestaat uit vrijwilligers zonder enig winstbejag. Voor informatie: www.seniorwebstiphout.nl
E-mail: seniorwebstiphout@gmail.com
Cursusadministratie: Jac van Maasakkers tel. 0492 539280


Dit nieuwsbericht is 168 keer bekeken

X
X