Open dag Leercentrum Stichting SeniorWeb Stiphout

Gepubliceerd op: 8 december 2019 13:00
Gewijzigd op: 6 december 2019 14:44

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Centrum en binnenstad

Stiphout: Stichting SeniorWeb Stiphout houdt op zaterdag 7 december een open dag. Tijdens de open dag kun je terecht voor alle vragen over ons cursusaanbod en andere activiteiten van het leercentrum. Ook kun je terecht voor vragen over je smartphone, tablet of computer. Bij een bezoek aan de open dag ontvang je een tegoedbon voor een jaar gratis lidmaatschap van Seniorweb. Eind januari 2020 start ons nieuwe cursusblok met cursussen voor onder andere: Windows 10, iPad en iPhone, Samsung tablet en smartphone vanaf Android 8, foto album maken, videobewerking, Apple computers, werken in de Cloud met Apple iCloud en Google met Drive. In deze “Clouds” staan onder andere foto’s en andere documenten. De meeste cursussen starten in de week van 20 januari 2020. Fotoboek maken en videobewerking starten in de week van 3 februari.

Deze lessen bieden hulp voor specifieke vragen van computer programma’s of Apps. De lessen zijn op maat en het zijn korte individuele lessen. Heb je interesse, dan ben je van harte welkom.

Locatie en tijd: De Ark Dorpsstraat 29 in Stiphout, van 10.00 tot 14.30 uur. Stichting SeniorWeb Stiphout bestaat uit vrijwilligers zonder enig winstbejag. Voor informatie: www.seniorwebstiphout.nl. E-mail: seniorwebstiphout@gmail.com
Cursusadministratie: Jac van Maasakkers tel. 0492 539280


Dit nieuwsbericht is 119 keer bekeken

X
X