Open dag in Buurttuin Brandevoort

Gepubliceerd op: 6 september 2019 12:30
Gewijzigd op: 6 september 2019 12:33

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Gepubliceerd in: Brandevoort, Voorpagina

Zondag 8 september a.s. is het open dag op Buurttuin Brandevoort.  Het hele jaar door is Buurttuin Brandevoort vrij toegankelijk te bezoeken, maar op zondag 8 september zijn de tuinierders van 11.00 uur tot 17.00 uur aanwezig om te vertellen over hun gezamenlijke tuin. 

De Buurttuin doet nu voor de 6e keer mee aan de open tuinen route van Groei en Bloei, maar pas de eerste keer sinds de verhuizing naar de nieuwe locatie aan de Markesingel. Sinds januari 2019 heeft de Buurttuin deze plek in gebruik genomen en nu al is het geweldig om deze mooie tuin te bezoeken. De afwisseling van groenten en kruiden omgeven door bloemenranden en zonnebloemen zijn in deze tijd van het jaar prachtig om te zien! Om even uit te rusten van het fietsen en het wandelen is er op deze dag verse kruidenthee en koffie met wat lekkers. Voor de kinderen is er een blote voeten pad en een speelhoek met natuurlijke materialen. In de kruidentuin kun je de heerlijkste kruiden proeven en ruiken. Ook zijn er op deze dag diverse planten, verse kruiden en heerlijke aardappelen te koop.

Tot ziens bij Buurttuin Brandevoort op zondag 8 september van 11.00 uur tot 17.00 uur. Markesingel Helmond (bij het Carolus college).

info@buurttuinbrandevoort.nl

www.buurttuinbrandevoort.nl

www.facebook.com/buurttuinbrandevoort


Dit nieuwsbericht is 354 keer bekeken

X
X