Open dag Fitnessclub Helmond

Gepubliceerd op: 12 januari 2023 16:52

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Gepubliceerd in: Brouwhuis, Voorpagina

BROUWHUIS
Op zondag 15 januari 2023 opent Fitnessclub Helmond haar deuren voor iedereen die graag kennis wil maken met fitness, het volgen van groepslessen en spinning.

Van 10:00 – 16:00 uur staat een team van professionele fitnesscoaches klaar om vragen te beantwoorden en je wegwijs te maken in de Fitnessclub. Word je 15 januari direct lid, dan betaal je geen inschrijfgeld ter waarde van € 25,- en ontvang je een mooie sportrugtas cadeau.

Goede voornemens die vol te houden zijn
Fitnessclub Helmond streeft ernaar dat jij niet alleen in januari vol energie start, maar ook in september nog steeds gemotiveerd bent. Dankzij de professionele Matrix-apparatuur, de fitheidstest, het loyaliteitsprogramma, de wellnessfaciliteiten en een gevarieerd aanbod lukt dat ook!

Fitnessclub Helmond is onderdeel van Fitnessclub Nederland. Naast fitness kun je hier terecht voor groepslessen, spinninglessen en functionele training. Je kunt bij de Fitnessclub starten met een 3-maanden abonnement, dat daarna maandelijks opzegbaar is. Kies je voor een jaarabonnement, dan kun je gratis gebruik maken van een tijdelijke stop, als je bijvoorbeeld op vakantie gaat.

Wat de motivatie ook is, de fitnesscoaches van Fitnessclub Helmond helpen iedereen graag met het behalen en behouden van een gezonde leefstijl!
Zet nu de eerste stap en kom 15 januari naar de open dag!


Dit nieuwsbericht is 84 keer bekeken