Open Avond ROC Ter AA Helmond

Gepubliceerd op: 29 januari 2020 15:42
Gewijzigd op: 28 januari 2020 15:47

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Helmond-Noord, Voorpagina

Helmond-Noord: Op maandag 3 februari a.s. houdt ROC Ter AA Helmond een Open Avond. Voor alle belangstellenden staan op die avond van 18.00 tot 21.00 uur de deuren van de gebouwen aan Keizerin Marialaan 2, Nieuwveld 59 en 61 in Helmond en Goorsedijk 6 in Mierlo open.

Tijdens de open avond kunnen toekomstige studenten, ouders/verzorgers en andere belangstellenden uitgebreid bekijken welke opleidingsmogelijkheden de mbo-colleges van ROC Ter AA bieden. Studenten en docenten zijn aanwezig om alle vragen te beantwoorden. Leerlingen die er nog niet uit zijn kunnen een studiekeuzetest maken, er zijn diverse voorlichtingen en presentaties, en studenten presenteren hun werkstukken en examenprojecten.

Locaties

In het gebouw aan de Keizerin Marialaan 2 vinden belangstellenden de opleidingen van Bouw (Middenkaderfunctionaris bouw), Business, Design (Ruimtelijk vormgever), Dienstverlening, Entree, ICT, Techniek & Technologie, VAVO en Volwassenenonderwijs. Op Nieuwveld 59 en 61 presenteren de opleidingen van Onderwijs & Kinderopvang en Zorg & Welzijn zich. Aan de Goorsedijk 6 in Mierlo is de Open Dag van het Bouw & Design College, in samenwerking met Bouw Infra Mensen Mierlo.

Aanmelden

Toekomstige studenten kunnen zich tijdens de Open Avond direct aanmelden voor een opleiding.


Dit nieuwsbericht is 90 keer bekeken

X
X