Open Avond ROC Ter AA Helmond

Gepubliceerd op: 27 januari 2018 14:00
Gewijzigd op: 1 februari 2018 9:51

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

Helmond: Op maandag 5 februari a.s. houdt ROC Ter AA Helmond een open avond. Voor alle belangstellenden staan op die avond van 18.00 tot 21.00 uur de deuren van de gebouwen aan Keizerin Marialaan 2, Nieuwveld 59 en 61 in Helmond en Goorsedijk 6 in Mierlo open.

Tijdens de open avond kunnen toekomstige studenten, ouders/verzorgers en andere belangstellenden uitgebreid bekijken welke opleidingsmogelijkheden de mbo-colleges van ROC Ter AA bieden.

Op alle mbo-colleges van ROC Ter AA (Bouw & Design, Business, Dienstverlening, ICT, Onderwijs & Kinderopvang, Techniek & Technologie, Zorg & Welzijn, Entreeopleidingen en VAVO) zijn studenten en medewerkers van ROC Ter AA en vertegenwoordigers van leerbedrijven aanwezig om alle vragen te beantwoorden. Verder worden er demonstraties en presentaties gegeven.

Negen nieuwe opleidingen
Met ingang van het komende schooljaar verzorgt ROC Ter AA negen nieuwe opleidingen: Medewerker productpresentatie, Financieel administratief medewerker, Medewerker evenementenorganisatie, Secretaresse, Logistiek medewerker, Applicatie-ontwikkelaar (tweetalig) en Procesoperator A, B en C.

Een goede keuze
Een opleiding bij ROC Ter AA is een goede keuze; in de Keuzegids* MBO 2018 is ROC Ter AA gestegen tot het derde hoogst genoteerde ROC van Nederland. Achttien opleidingen hebben zelfs het predicaat ‘Topopleiding 2018’ gekregen.

Aanmelden
Voor toekomstige studenten bestaat de mogelijkheid om zich tijdens de open avond aan te melden voor een opleiding. Vergeet dan niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Dit nieuwsbericht is 631 keer bekeken