Open atelierdagen Bakel-Milheeze-De Rips

Open atelierdagen Bakel-Milheeze-De Rips
Gepubliceerd op: 1 oktober 2021 15:53

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

BAKEL | MILHEEZE | DE RIPS Op 2 en 3 oktober openen voor de 2e keer 10 kunstenaars uit deze gemeenten hun deuren voor de open atelierdagen. De eerste keer was een geweldig succes en volgens de reacties zeker voor herhaling vatbaar!

Dit jaar hebben we weer verschillende disciplines zoals keramiek, metaalbewerking, beelden, goudsmid, glaskunst, schilderijen en roestvrijstalen urnen.

Naar aanleiding van de afgelopen periode dat veel mensen het erg moeilijk hadden, willen wij door middel van een loting het goede doel in de dorpen steunen. In Bakel is dat voor een tweede duo-fiets, in Milheeze voor de beweegtuin en in De Rips voor extra bankjes in het dorp.

De meeste kunstenaars stellen een kunstwerk(je) hiervoor beschikbaar! Door middel van lootjes kunt u hier kans op maken. De trekking zal zondag plaatsvinden om 18.00 uur, op het nieuwe dorpsplein van Bakel, door de carnavalsprins en jeugdprins(es).

Voor meer info over de kunstenaars, zie de flyers die op veel plaatsen liggen, maar ook op de Facebookpagina: Open Atelierdagen BMR. Of mail naar info@mariadevries.nl.

U bent van harte welkom op 2 of 3 oktober van 11.00 - 17.00 uur.
De kunstenaars


Dit nieuwsbericht is 321 keer bekeken

X
X