op zoek naar de perfecte bijbaan? Kom dan naar: Your choice of future!

Gepubliceerd op: 12 september 2018 16:00
Gewijzigd op: 12 september 2018 11:16

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Voorpagina,

Helmond: Ben jij scholier of student en ben je op zoek naar een leuke bijbaan? Het Tienerhuis, de LEV groep en Bijzonder Jeugdwerk gaan je daarbij helpen. Of je nu 14 bent en op zoek bent naar je eerste baantje, of je bent 18 en wilt wel eens iets anders gaan doen dan vakken vullen.
Op dinsdag 25 september hebben we van 15:00 uur tot 19:00 uur diverse gratis workshops voor je bij het Tienerhuis. We kunnen je helpen bij het maken van een goed CV, maar ook bij het vinden van een bijbaan. Of misschien wil je alleen maar informatie over wat je allemaal kan en mag doen. Ook ouders die vragen hebben, kunnen hier terecht! Naast de verschillende workshops, is ook het bedrijfsleven aanwezig en we kunnen je nog wijzen op vacatures die open staan, maar die niet aanwezig zijn.

Kortom, misschien kun je wel al in de herfstvakantie aan de slag bij je nieuwe werkgever. Wil je weten wie er allemaal aanwezig zijn? Houdt dan de sociale media kanalen in de gaten. Andere vragen? Deze kun je sturen naar: Emely: e.sanders.tienerhuis@gmail.com of Dilara: dilara.akbal@levgroep.nl

Dit nieuwsbericht is 346 keer bekeken

X
X