Op vakantie in
eigen land met
Kindervakantievertier Helmond

Gepubliceerd op: 17 juni 2022 15:05

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

RIJPELBERG Kindervakantievertier Helmond organiseert net als voorgaande jaren weer een kindervakantieweek. Dit jaar is het thema van deze week: vakantie in eigen land. De kindervakantieweek begint op maandag 28 augustus en eindigt vrijdag
2 september. We beginnen en starten iedere dag bij de blokhut van scouting Rijpelberg.

Het definitieve programma is nog niet helemaal rond, maar we kunnen al wel een tipje van de sluier lichten. Op maandag gaan we kennismaken met alle kinderen die meedoen en gaan we het terrein helemaal inrichten als een echte camping. Verder hebben we op de eerste dag een vossenjacht.

Nadat iedereen thuis goed heeft uitgerust, zijn we klaar voor de 2e dag. Vandaag gaan we computergames spelen, maar dit doen we wel op een hele bijzondere manier. De games veranderen voor een dag in echte spellen die we buiten kunnen doen. We gaan de games dus in real life spelen.

Op woensdag gaan de jongere kinderen vliegers maken en deze uittesten. De oudere kinderen hebben vandaag een leuke fietstocht. Voor de oudere kinderen is het na deze fietstocht nog niet afgelopen, zij mogen s’avonds namelijk terug komen voor een avondspel en hierna mogen ze blijven slapen. Na het nachtje slapen op onze eigen camping komt natuurlijk de rest van de kinderen ook weer. We hebben vandaag een sportieve dag en gaan kijken wie er het beste is in echte campingspelletjes.
We sluiten de week op vrijdag af met een dagje weg.
Heb jij zin gekregen om samen met ons op vakantie te gaan en zit je op de basisschool, meld je dan snel aan voor de kindervakantieweek. Zit je al op het voortgezet onderwijs, dan is het mogelijk om als begeleiding mee te helpen.

Natuurlijk vragen wij wel een kleine bijdrage voor deelname. Deze te gekke week kost € 37,50. Het is ook mogelijk om via Stichting Leergeld mee te doen. Inschrijven is mogelijk tot 1 juli, zorg dus dat je optijd bent.

Kijk voor meer informatie en het inschrijfformulier op:
www.kindervakantievertier.nl.


Dit nieuwsbericht is 75 keer bekeken

X
X