Op 30 januari 2021 bestaat Hospice en Logeerhuis Valkenhaeghe 10 jaar

Gepubliceerd op: 29 januari 2021 11:00
Gewijzigd op: 28 januari 2021 10:04

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

HELMOND Hospice en Logeerhuis Valkenhaeghe bestaat 10 jaar. Sint Annaklooster had deze mijlpaal graag samen met de medewerkers, vrijwilligers, verwijzers en de vrienden van Valkenhaeghe willen vieren. Gezien de coronamaatregelen zal er hiervoor later in het jaar een mogelijkheid zijn. 

Mevrouw Anita Schavemaker, algemeen directeur/bestuurder Sint Annaklooster, laat weten enorm trots te zijn op het team van Valkenhaeghe. Valkenhaeghe heeft zich de afgelopen 10 jaar geweldig weten te profileren in de regio. 

Het team van Valkenhaeghe betreft een sterk, flexibel en deskundig team. Dat blijkt ook uit het feit dat Valkenhaeghe momenteel, net als tijdens de eerste besmettingsgolf, fungeert als een speciale cohort-afdeling voor de regio, waar COVID-19 patiënten worden verpleegd. 

Het is prettig dat Valkenhaeghe hiermee voldoet aan de maatschappelijke vraag in de regio van dit moment. Echter, we kijken uit naar het moment waarop Valkenhaeghe weer een Hospice en Logeerhuis voor reguliere cliënten zal zijn en we de coronaperiode achter ons kunnen laten.

Foto: In het hart van Helmond-West is het huiselijke Hospice en Logeerhuis Valkenhaeghe gevestigd. Hospice en Logeerhuis Valkenhaeghe maakt deel uit van Sint Annaklooster en biedt zorg in de laatste levensfase en logeermogelijkheden. | F Valkenhaeghe.


Dit nieuwsbericht is 250 keer bekeken

Verder in het nieuws

Hieronder een recent overzicht van alle belangrijke en relevante nieuwsberichten.

X
X