Ook Terre des Hommes Helmond verkoopt ‘Kunst & Kitsch’ op het Helmond Art Festival

Ook Terre des Hommes Helmond verkoopt ‘Kunst & Kitsch’ op het Helmond Art Festival
Gepubliceerd op: 9 september 2021 9:58

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

CENTRUM Terre des Hommes Helmond is erbij op zondag 12 september als deelnemer aan het Helmond Art Festival en we pakken uit!

Onze winkel staat in het centrum van Helmond, Marktstraat 9. Hier verkopen wij goede, gebruikte artikelen (zo goed als nieuw) zoals (merk)kleding, boeken, speelgoed, serviesgoed, glaswerk en woon¬accessoires. Deze spullen worden gratis bij ons aangeleverd door de vele burgers uit Helmond en omgeving die ons daarmee graag willen helpen.

In onze marktkraam op het Helmond Art Festival kunnen wij een mooi assortiment ‘kunst & kitsch’ aanbieden en voor een klein bedrag kunt u altijd iets leuks scoren! Maar natuurlijk bent u ook van harte welkom om een kijkje te nemen in onze mooie winkel. U zult verbaasd zijn over de kwaliteit van ons assortiment! Winkeliers, speciaalzaken en particulieren gunnen ons ook regelmatig nieuwe spullen, die vervangen zijn door nieuwe collecties, soms heel verrassend!

De Terre des Hommes-winkel is een zogenaamde ‘Goede Doelen Winkel’ en draait volledig op vrijwilligers. De opbrengst van de verkoop is bestemd voor projecten van Terre des Hommes, nationaal, maar ook internationaal. Altijd tegen de uitbuiting van kinderen in de wereld, zoals bijvoorbeeld kinderarbeid, misbruik en prostitutie. Meer informatie vindt u op onze landelijke website www.terredeshommes.nl.

Tot ziens op de markt, zondag 12 september (12.00-15.00 uur).


Dit nieuwsbericht is 165 keer bekeken

X
X